Sitenin sağında bir giydirme reklam

HALKBANK KOZLU ŞUBESİ AÇILDI

Kozlu 19.01.2024 - 13:52, Güncelleme: 19.01.2024 - 13:52 3705+ kez okundu.
 

HALKBANK KOZLU ŞUBESİ AÇILDI

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde Halkbank Şubesi 15 Ocak 2024 pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başladı.
Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde Halkbank Şubesi 15 Ocak 2024 pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başladı. Halkbank Kozlu Şubesi’nin açılması için verdiği mücadeleler ile kamuoyunda sık sık gündem olan Kozlu Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Turan Emeksiz, mutluluğunu ve heyecanını sosyal medya hesabından Halkbank Kozlu Şubesinin açılışını paylaşarak dile getirdi. Turan Emeksiz bu süreçte emeği geçen herkese Kozlu Esnafı adına şükranlarını ve saygılarını ileterek, bundan sonra Kozlu esnafının Kooperatif Kredileri ile ilgili bankacılık işlemlerini yapmak için Zonguldak şehir merkezine gitmek zorunda kalmayacak olmasının işgücü ve vakit kaybı açısından kazanç sağlayacağını dile getirdi. Bundan sonraki süreçte şubenin güçlü olarak hizmet vermesi adına Kozlu esnafının Kozlu Halkbank Şubesine mevduat ve bankacılık işlemleri konusunda da destek vereceğinden şüphesi olmadığını dile getiren Emeksiz, Halkbank Kozlu Şubesinin ilk hizmet gününde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şube Müdürü Vural Hacat’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundu.
Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde Halkbank Şubesi 15 Ocak 2024 pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başladı.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde Halkbank Şubesi 15 Ocak 2024 pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başladı.

Halkbank Kozlu Şubesi’nin açılması için verdiği mücadeleler ile kamuoyunda sık sık gündem olan Kozlu Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Turan Emeksiz, mutluluğunu ve heyecanını sosyal medya hesabından Halkbank Kozlu Şubesinin açılışını paylaşarak dile getirdi.

Turan Emeksiz bu süreçte emeği geçen herkese Kozlu Esnafı adına şükranlarını ve saygılarını ileterek, bundan sonra Kozlu esnafının Kooperatif Kredileri ile ilgili bankacılık işlemlerini yapmak için Zonguldak şehir merkezine gitmek zorunda kalmayacak olmasının işgücü ve vakit kaybı açısından kazanç sağlayacağını dile getirdi.

Bundan sonraki süreçte şubenin güçlü olarak hizmet vermesi adına Kozlu esnafının Kozlu Halkbank Şubesine mevduat ve bankacılık işlemleri konusunda da destek vereceğinden şüphesi olmadığını dile getiren Emeksiz, Halkbank Kozlu Şubesinin ilk hizmet gününde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şube Müdürü Vural Hacat’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundu.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.