Sitenin sağında bir giydirme reklam

GİRESUNLULAR SİSDAĞI’NDA BULUŞTU

Gündem 12.07.2017 - 22:10, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7110+ kez okundu.
 

GİRESUNLULAR SİSDAĞI’NDA BULUŞTU

Zonguldak’ta faaliyet gösteren Giresun İli ve İlçeleri Derneği’nin düzenlemiş olduğu 11’inci Giresun Sis Dağı Karadenizliler Yayla Şenliği Esenlik mevkiinde gerçekleşti.Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen şenlikte AKP Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, AKP Kozlu Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çakır’ın yanı sıra çok sayıda STK temsilcisi ve vatandaş katıldı. Havanın güzel olmasını da fırsat bilen Karadenizliler horon oynayıp piknik yaparak güzel bir gün geçirdiler.(BKH)

Zonguldak’ta faaliyet gösteren Giresun İli ve İlçeleri Derneği’nin düzenlemiş olduğu 11’inci Giresun Sis Dağı Karadenizliler Yayla Şenliği Esenlik mevkiinde gerçekleşti.
Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen şenlikte AKP Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, AKP Kozlu Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çakır’ın yanı sıra çok sayıda STK temsilcisi ve vatandaş katıldı.
Havanın güzel olmasını da fırsat bilen Karadenizliler horon oynayıp piknik yaparak güzel bir gün geçirdiler.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.