Sitenin sağında bir giydirme reklam

ESKİ BAKAN KGC’Nİ ZİYARET ETTİ

Siyaset 26.03.2015 - 18:05, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7732+ kez okundu.
 

ESKİ BAKAN KGC’Nİ ZİYARET ETTİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili A.Adayı Zeki Çakan Kozlu Gazeteciler Cemiyeti(KGC)’ni ziyaret etti.
Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili A.Adayı Zeki Çakan Kozlu Gazeteciler Cemiyeti(KGC)’ni ziyaret etti. MHP Milletvekili A.Adayı Çakan seçim gezileri kapsamında 26 Mart 2015 Cuma Günü Zonguldak’ın Kozlu İlçesine gerçekleştirdiği ziyaretlerde  ilk olarak Partisinin İlçe Başkanlığını ziyaret etti .Ardından Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)’ni ziyaret eden eski Bakan gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Çakan özetle şunları söyledi; ‘Ülkemiz şu anda çok kötü yönetiliyor. Zonguldak ise uzun yıllardan beri mahrum bırakılmış, unutulmuş, bir kenara terk edilmiş ve hizmete susamış bir hale gelmiş. Sağ olsun halkımız bizim Zonguldak Belediye Başkanlığı, gerek Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve gerekse Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı makamlarında bulunduğumuzda nasıl hizmet ettiğimizi çok iyi biliyor ve takdir ediyor. Zaten bu baskılara dayanamadım ve tekrar halkımıza hizmet için sahaya çıktım. Benim koltuk meraklısı, koltuğa yapışan politikacılardan olmadığımı herkes bilir. Kısmet olur da yeniden seçilirsem halkımız yeniden hak ettiği hizmetlere nasıl kavuşturulacak hep birlikte göreceğiz. ’dedi. Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Tansel Kardeş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; ‘Saygıdeğer Bakanımız, büyüğümüz ağabeyimiz Zeki Çakan hangi Partiden olursa olsun Zonguldak’ta herkesin saygı duyduğu değer verdiği önemli bir siyasetçi ve saygın Devlet adamıdır. Umarım çıktığı bu hizmet yarışında muvaffak olur ve bilgi birikimi ile tecrübelerinden memleketimiz yeniden faydalanma imkânı bulur. Kendisine başarılar diliyorum. ’dedi. (BKH)
Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili A.Adayı Zeki Çakan Kozlu Gazeteciler Cemiyeti(KGC)’ni ziyaret etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili A.Adayı Zeki Çakan Kozlu Gazeteciler Cemiyeti(KGC)’ni ziyaret etti.

MHP Milletvekili A.Adayı Çakan seçim gezileri kapsamında 26 Mart 2015 Cuma Günü Zonguldak’ın Kozlu İlçesine gerçekleştirdiği ziyaretlerde  ilk olarak Partisinin İlçe Başkanlığını ziyaret etti .Ardından Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)’ni ziyaret eden eski Bakan gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Çakan özetle şunları söyledi; ‘Ülkemiz şu anda çok kötü yönetiliyor. Zonguldak ise uzun yıllardan beri mahrum bırakılmış, unutulmuş, bir kenara terk edilmiş ve hizmete susamış bir hale gelmiş. Sağ olsun halkımız bizim Zonguldak Belediye Başkanlığı, gerek Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve gerekse Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı makamlarında bulunduğumuzda nasıl hizmet ettiğimizi çok iyi biliyor ve takdir ediyor. Zaten bu baskılara dayanamadım ve tekrar halkımıza hizmet için sahaya çıktım. Benim koltuk meraklısı, koltuğa yapışan politikacılardan olmadığımı herkes bilir. Kısmet olur da yeniden seçilirsem halkımız yeniden hak ettiği hizmetlere nasıl kavuşturulacak hep birlikte göreceğiz. ’dedi.

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Tansel Kardeş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; ‘Saygıdeğer Bakanımız, büyüğümüz ağabeyimiz Zeki Çakan hangi Partiden olursa olsun Zonguldak’ta herkesin saygı duyduğu değer verdiği önemli bir siyasetçi ve saygın Devlet adamıdır. Umarım çıktığı bu hizmet yarışında muvaffak olur ve bilgi birikimi ile tecrübelerinden memleketimiz yeniden faydalanma imkânı bulur. Kendisine başarılar diliyorum. ’dedi. (BKH)

Zki Çakan KGC Ziyareti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.