Sitenin sağında bir giydirme reklam

.ERKMEN MHP KOZLU İLÇE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Siyaset 18.03.2015 - 20:27, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7022+ kez okundu.
 

.ERKMEN MHP KOZLU İLÇE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili A.Adayı Yavuz Erkmen seçim çalışmaları münasebeti ile partisinin Kozlu İlçe teşkilatını ziyaret etti
MHP Kozlu İlçe teşkilatı girişinde partililerin yoğun ilgisi ile karşılanan Erkmen ardından teşkilat mensupları ile sohbet etti.MHP Kozlu İlçe Başkanı Sadettin Gören, Milletvekili A.Adayı Erkmen’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Milletvekili A.adayımız eski valimiz Sayın Erkmen’e vatana millete hizmet aşkı ile çıktığı bu yolda başarılar diliyorum’ dedi.Kozlu İlçe teşkilatında olmaktan memnuniyetini dile getiren eski Vali Milletvekili A.Adayı Yavuz Erkmen sözlerini şöyle sürdürdü; ‘İlk olarak 1988 yılında Kastamonu Kaymakamı olarak göreve başladığım bu bölgede uzun yıllar sizlerle birlikte Zonguldak’a hizmet ettim. Bu yıl başında Türkiye’nin içerisinde olduğu durumu gördüğümden dolayı, her Türk Vatandaşı gibi ben de üzerime düşen vatana hizmet görevini yerine getirmek için kamu görevinden ayrılmak üzere emeklilik dilekçemi verdim. Çünkü siyasetçi olarak, milletvekili olarak yapabileceklerinizle kamu görevlisi olarak yapabilecekleriniz farklı şeylerdir. Bu benim için bir kader anı, tarihi karar oldu. Siyasette teşkilatlar işin aslıdır. Omurgasıdır. Sağolsunlar teşkilatlarımızda adaylık başvurusunda bulunduğum günden beri beni bağırlarına bastılar. Bu vesile ile hepsine sonsuz şükranlarımı sunmak istiyorum.Bizim için en büyük mutluluk halka hizmetetmek ve toplum arasında bugün olduğu gibi başı dik olarak gezebilmektir. ’dedi.(BKH)
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili A.Adayı Yavuz Erkmen seçim çalışmaları münasebeti ile partisinin Kozlu İlçe teşkilatını ziyaret etti


MHP Kozlu İlçe teşkilatı girişinde partililerin yoğun ilgisi ile karşılanan Erkmen ardından teşkilat mensupları ile sohbet etti.
MHP Kozlu İlçe Başkanı Sadettin Gören, Milletvekili A.Adayı Erkmen’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Milletvekili A.adayımız eski valimiz Sayın Erkmen’e vatana millete hizmet aşkı ile çıktığı bu yolda başarılar diliyorum’ dedi.
Kozlu İlçe teşkilatında olmaktan memnuniyetini dile getiren eski Vali Milletvekili A.Adayı Yavuz Erkmen sözlerini şöyle sürdürdü; ‘İlk olarak 1988 yılında Kastamonu Kaymakamı olarak göreve başladığım bu bölgede uzun yıllar sizlerle birlikte Zonguldak’a hizmet ettim. Bu yıl başında Türkiye’nin içerisinde olduğu durumu gördüğümden dolayı, her Türk Vatandaşı gibi ben de üzerime düşen vatana hizmet görevini yerine getirmek için kamu görevinden ayrılmak üzere emeklilik dilekçemi verdim. Çünkü siyasetçi olarak, milletvekili olarak yapabileceklerinizle kamu görevlisi olarak yapabilecekleriniz farklı şeylerdir. Bu benim için bir kader anı, tarihi karar oldu. Siyasette teşkilatlar işin aslıdır. Omurgasıdır. Sağolsunlar teşkilatlarımızda adaylık başvurusunda bulunduğum günden beri beni bağırlarına bastılar. Bu vesile ile hepsine sonsuz şükranlarımı sunmak istiyorum.Bizim için en büyük mutluluk halka hizmetetmek ve toplum arasında bugün olduğu gibi başı dik olarak gezebilmektir. ’dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.