Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEDİ-KODU’CUUUUUU!!!!

Gündem 17.04.2015 - 20:48, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7231+ kez okundu.
 

DEDİ-KODU’CUUUUUU!!!!

Rant Konvoyu……
Rant Konvoyu…… Kozlu böyle bir tablo görmedi, bundan sonraki dönemde de göremez… Belediye Başkanlığı makamında oturan, hırsı ve egoları aklın ve makamının gerektirdiği olgunluk ve sorumluluk duygusundan çok uzak olan şahıs, uygulamaları ile her geçen gün halkın gözünde gülünç düşmeye alay konusu olmaya devam ediyor. Daha seçileli bir yıl olmasına rağmen Ertan’ı belediyedeki makam odasına görebilene aşk olsun. Kendisinden önceki Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın görev süresinin son zamanlarında, Belediye sorunlarından kaçış kafa dinleme belediyenin işlerini takip etme yeri olarak kullandığı şantiye binasındaki makam odasını bu arkadaş daha ilk yılında mekân edinmiş durumda. Sorsanız ‘Ben şantiyeciyim. Oturmuyorum, çalışıyorum’ diyerek kıvırmaya çalışacak. Ancak onun şantiyede kimlerle nasıl çalıştığını, hangi işleri yaptığını Kozlu halkı çok iyi biliyor! Geçtiğimiz Pazartesi Kozlu’da Ertan’ın Şantiye binasında kimlerle nasıl çalıştığını gözler önüne seren bir tablo yaşandı. Şantiye binasından Çıkan Ertan, Müteahhit belediye meclis üyeleri, belediye müteahhitleri, taklacı taşeronların araçlarından oluşan bir araç konvoyu Kozlu’nun içerisinden geçerek Kavaklık mevkiine doğru devam etti. Görende düğün konvoyu sanır! Ancak bu farklı. Önde resmi plakalı makam aracı, arkada lüks müteahhit araçları… Bunlar görgüsüzlüklerinin belki farkında değiller ama vatandaş yaptıkları görgüsüzlüğe anında isim koyuyor. Evet vatandaşın resmi plakalı makam aracının başı çektiği konvoya koyduğu isim ‘Rant Konvoyu’.  
Rant Konvoyu……

Rant Konvoyu……

Kozlu böyle bir tablo görmedi, bundan sonraki dönemde de göremez…

Belediye Başkanlığı makamında oturan, hırsı ve egoları aklın ve makamının gerektirdiği olgunluk ve sorumluluk duygusundan çok uzak olan şahıs, uygulamaları ile her geçen gün halkın gözünde gülünç düşmeye alay konusu olmaya devam ediyor.

Daha seçileli bir yıl olmasına rağmen Ertan’ı belediyedeki makam odasına görebilene aşk olsun.

Kendisinden önceki Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın görev süresinin son zamanlarında, Belediye sorunlarından kaçış kafa dinleme belediyenin işlerini takip etme yeri olarak kullandığı şantiye binasındaki makam odasını bu arkadaş daha ilk yılında mekân edinmiş durumda.

Sorsanız ‘Ben şantiyeciyim. Oturmuyorum, çalışıyorum’ diyerek kıvırmaya çalışacak. Ancak onun şantiyede kimlerle nasıl çalıştığını, hangi işleri yaptığını Kozlu halkı çok iyi biliyor!

Geçtiğimiz Pazartesi Kozlu’da Ertan’ın Şantiye binasında kimlerle nasıl çalıştığını gözler önüne seren bir tablo yaşandı.

Şantiye binasından Çıkan Ertan, Müteahhit belediye meclis üyeleri, belediye müteahhitleri, taklacı taşeronların araçlarından oluşan bir araç konvoyu Kozlu’nun içerisinden geçerek Kavaklık mevkiine doğru devam etti.

Görende düğün konvoyu sanır!

Ancak bu farklı. Önde resmi plakalı makam aracı, arkada lüks müteahhit araçları…

Bunlar görgüsüzlüklerinin belki farkında değiller ama vatandaş yaptıkları görgüsüzlüğe anında isim koyuyor.

Evet vatandaşın resmi plakalı makam aracının başı çektiği konvoya koyduğu isim ‘Rant Konvoyu’.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.