Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÇEVRE GÜNÜ KUTLAMASINA ŞAMPİYONLAR İMZA ATTI

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 07.06.2023 - 22:58, Güncelleme: 07.06.2023 - 22:58 6515+ kez okundu.
 

ÇEVRE GÜNÜ KUTLAMASINA ŞAMPİYONLAR İMZA ATTI

Dünya Çevre Günü Zonguldak’ta Şampiyon olan 22 ilin 352 sporcusunun katılımıyla kültür şenliğe ile kutlandı.
Dünya Çevre Günü Zonguldak’ta  Şampiyon olan 22 ilin 352 sporcusunun katılımıyla kültür şenliğe ile kutlandı. 5 Haziran Dünya Çevre Günü kutlamaları Zonguldak Madenci Anıtı’ndan, valilik önüne kadar yapılan kortej yürüyüşü ile başladı. Zonguldak‘ta düzenlenen Türkiye Halkoyunları ve spor müsabakalarında şampiyon olan 22 ilin  352 sporcu öğrencileri Çevre Günü’nü kutlamalarına renk ve heyecan kattı. Zonguldak Valiliği önünde yapılan Çevre günü töreni saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Zonguldak‘ta düzenlenen Türkiye halkoyunları ve Spor müsabakalarında şampiyon olan 22 ilin 352 sporcunun sergilediği farklı halkoyunları gösterisi büyük ilgi gördü. Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, törene katılan sporculara teşekkür ederken Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz: ''Şampiyon olan sporculara ve halkoyunları ekiplerini İlimizde ağırlamakdan büyük bir mutluluk duyuyoruz'' dedi. Zonguldak Valiliği önünde yapılan Çevre Günü kutlamalarına Vali Mustafa Tutulmaz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çevre günü kutlamaları tüm sporcuların katılımıyla çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Dünya Çevre Günü Zonguldak’ta Şampiyon olan 22 ilin 352 sporcusunun katılımıyla kültür şenliğe ile kutlandı.

Dünya Çevre Günü Zonguldak’ta  Şampiyon olan 22 ilin 352 sporcusunun katılımıyla kültür şenliğe ile kutlandı.

5 Haziran Dünya Çevre Günü kutlamaları Zonguldak Madenci Anıtı’ndan, valilik önüne kadar yapılan kortej yürüyüşü ile başladı.

Zonguldak‘ta düzenlenen Türkiye Halkoyunları ve spor müsabakalarında şampiyon olan 22 ilin  352 sporcu öğrencileri Çevre Günü’nü kutlamalarına renk ve heyecan kattı.

Zonguldak Valiliği önünde yapılan Çevre günü töreni saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Zonguldak‘ta düzenlenen Türkiye halkoyunları ve Spor müsabakalarında şampiyon olan 22 ilin 352 sporcunun sergilediği farklı halkoyunları gösterisi büyük ilgi gördü.

Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, törene katılan sporculara teşekkür ederken Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz: ''Şampiyon olan sporculara ve halkoyunları ekiplerini İlimizde ağırlamakdan büyük bir mutluluk duyuyoruz'' dedi.

Zonguldak Valiliği önünde yapılan Çevre Günü kutlamalarına Vali Mustafa Tutulmaz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çevre günü kutlamaları tüm sporcuların katılımıyla çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.