Sitenin sağında bir giydirme reklam

BONUS HOCA ÖĞRENCİLERİ BÜYÜLEDİ

Eğitim 02.01.2015 - 11:47, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7732+ kez okundu.
 

BONUS HOCA ÖĞRENCİLERİ BÜYÜLEDİ

Bonus Hoca olarak tanınan Ünlü Eğitim uzmanı Süleyman Beledioğlu Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ)’nin sponsorluğunda 26 Aralık 2014 günü Zonguldak’a gelerek Lise 12’inci sınıf öğrencilerine yönelik ‘Etkili öğrenme teknikleri, Sınav başarısı ve Motivasyon’ konulu seminerler verdi.
İlk olarak Zonguldak Başöğretmen Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerine okulun konferans salonunda hitap eden Beledioğlu öğrencilerin büyük ilgi ve beğenisi ile karşılandı. Sunumun ardından Başöğretmen Atatürk Anadolu Lisesi Öğretmen ve öğrencileri Bonus hocaya çiçek vererek birlikte fotoğraf çektirdiler.Ardından Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Prof.Dr. Arif Amirow Konferans Salonunda Zonguldak Fen Lisesi ve Zonguldak Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik sunumlarda bulunan Bonus Hoca’yı öğrenciler can kulağı ile dinleyerek konferans sonunda Üniversite sınavına yönelik başarı yemini ettiler ve sınav ile ilgili endişelerine yönelik sorular sordular.Bonus Hoca’nın her iki sunumu öncesi Doğu Akdeniz Üniversitesi Ankara Bölge Sorumlusu Fatma Erik’in DAÜ eğitim olanakları, burslar ve KKTC’de yaşam ile ilgili verdiği açıklayıcı bilgiler ve tanıtım videosu öğrenciler tarafından ilgi ile izlendi.Zonguldak’taki tanıtım ve Eğitim Seminerlerinin ardından Bonus hoca ve Doğu Akdeniz Üniversitesi yetkilileri Devrek’teki Eğitim etkinliklere katılmak üzere Zonguldak’tan ayrıldılar.
Bonus Hoca olarak tanınan Ünlü Eğitim uzmanı Süleyman Beledioğlu Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ)’nin sponsorluğunda 26 Aralık 2014 günü Zonguldak’a gelerek Lise 12’inci sınıf öğrencilerine yönelik ‘Etkili öğrenme teknikleri, Sınav başarısı ve Motivasyon’ konulu seminerler verdi.

İlk olarak Zonguldak Başöğretmen Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerine okulun konferans salonunda hitap eden Beledioğlu öğrencilerin büyük ilgi ve beğenisi ile karşılandı. Sunumun ardından Başöğretmen Atatürk Anadolu Lisesi Öğretmen ve öğrencileri Bonus hocaya çiçek vererek birlikte fotoğraf çektirdiler.
Ardından Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Prof.Dr. Arif Amirow Konferans Salonunda Zonguldak Fen Lisesi ve Zonguldak Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik sunumlarda bulunan Bonus Hoca’yı öğrenciler can kulağı ile dinleyerek konferans sonunda Üniversite sınavına yönelik başarı yemini ettiler ve sınav ile ilgili endişelerine yönelik sorular sordular.
Bonus Hoca’nın her iki sunumu öncesi Doğu Akdeniz Üniversitesi Ankara Bölge Sorumlusu Fatma Erik’in DAÜ eğitim olanakları, burslar ve KKTC’de yaşam ile ilgili verdiği açıklayıcı bilgiler ve tanıtım videosu öğrenciler tarafından ilgi ile izlendi.
Zonguldak’taki tanıtım ve Eğitim Seminerlerinin ardından Bonus hoca ve Doğu Akdeniz Üniversitesi yetkilileri Devrek’teki Eğitim etkinliklere katılmak üzere Zonguldak’tan ayrıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.