Sitenin sağında bir giydirme reklam

BELEDİYE MECLİSİ KREDİ TALEBİ İÇİN OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI

Kozlu 24.07.2015 - 11:35, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7263+ kez okundu.
 

BELEDİYE MECLİSİ KREDİ TALEBİ İÇİN OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI

çareyi yine özel bankalardan kredi çekmek suretiyle ödeme yapmakta buldu. * Bu amaçla 20 Temmuz 2015 günü saat 14:00’da Kozlu Belediye Meclis Salonunda olağanüstü toplanan Kozlu Belediye Meclisi’nin gündeminde olan 6 madde görüşüldü.
* Geçmişten gelen borçların üzerine hesapsızca yapılan harcamalarla mali açıdan adeta tıkanma noktasına gelen Kozlu Belediye’si çareyi yine özel bankalardan kredi çekmek suretiyle ödeme yapmakta buldu.* Bu amaçla 20 Temmuz 2015 günü saat 14:00’da Kozlu Belediye Meclis Salonunda olağanüstü toplanan Kozlu Belediye Meclisi’nin gündeminde olan 6 madde görüşüldü. Personel ve piyasa borçlarını ödemede tıkanma noktasına geldiklerini dile getiren Ertan Şahin Belediye Meclisi’nden Özel Bankalardan 1 Milyon TL değerinde kredi çekebilmek için borçlanma yetkisi talep etti.2015 Mali yılı için yaklaşık 1 Milyon 200 Bin TL kredi çekebilmek için de ayrıca borçlanma yetkisi talep eden Şahin’e iktidar ve muhalefet partileri oy birliği ile amacı dışında kullanılmamak üzere borçlanma yetkisi verdiler.Şahin’in Meclis üyelerinin ‘Hangi bankadan kaç TL kredi çekmek istiyorsunuz’ sorusuna cevap vermek istememesi, ardından mecbur kalarak açıklama yapması ise farklı yorumlara sebebiyet verdi.Revizyon imar planları iptal edilen Kozlu’da mahkeme kararlarına aykırı hareket etme pahasına inşaatlara ada ve parsel bazında imar düzenlemesi yapmak koşulu ile devam ettiren Şahin’in İmar yollarının yapılması için Meclisten yetki istemesi ise muhalefetin tepkisi ile karşılandı. Gündemin altıncı maddesi olan Teleferik Hattı yapılması için yetki talep edilmesine dair gündem maddesi Şahin ve AKP Grubu tarafından görüşülmeden geri çekildi.Diğer yandan göreve geldiği günden beri önceki dönem AKP’li Belediye Başkanı Ali Bektaş’ı kredi çekerek Belediye’yi borç batağına sokmakla sık sık eleştiren Ertan Şahin’in aynı metoda başvurması, kamuoyunda Şahin’in samimiyetsiz olduğu yönünde eleştiriler yöneltilmesine sebep oldu.(BKH)
çareyi yine özel bankalardan kredi çekmek suretiyle ödeme yapmakta buldu. * Bu amaçla 20 Temmuz 2015 günü saat 14:00’da Kozlu Belediye Meclis Salonunda olağanüstü toplanan Kozlu Belediye Meclisi’nin gündeminde olan 6 madde görüşüldü.

* Geçmişten gelen borçların üzerine hesapsızca yapılan harcamalarla mali açıdan adeta tıkanma noktasına gelen Kozlu Belediye’si çareyi yine özel bankalardan kredi çekmek suretiyle ödeme yapmakta buldu.
* Bu amaçla 20 Temmuz 2015 günü saat 14:00’da Kozlu Belediye Meclis Salonunda olağanüstü toplanan Kozlu Belediye Meclisi’nin gündeminde olan 6 madde görüşüldü.

Personel ve piyasa borçlarını ödemede tıkanma noktasına geldiklerini dile getiren Ertan Şahin Belediye Meclisi’nden Özel Bankalardan 1 Milyon TL değerinde kredi çekebilmek için borçlanma yetkisi talep etti.
2015 Mali yılı için yaklaşık 1 Milyon 200 Bin TL kredi çekebilmek için de ayrıca borçlanma yetkisi talep eden Şahin’e iktidar ve muhalefet partileri oy birliği ile amacı dışında kullanılmamak üzere borçlanma yetkisi verdiler.
Şahin’in Meclis üyelerinin ‘Hangi bankadan kaç TL kredi çekmek istiyorsunuz’ sorusuna cevap vermek istememesi, ardından mecbur kalarak açıklama yapması ise farklı yorumlara sebebiyet verdi.
Revizyon imar planları iptal edilen Kozlu’da mahkeme kararlarına aykırı hareket etme pahasına inşaatlara ada ve parsel bazında imar düzenlemesi yapmak koşulu ile devam ettiren Şahin’in İmar yollarının yapılması için Meclisten yetki istemesi ise muhalefetin tepkisi ile karşılandı.
Gündemin altıncı maddesi olan Teleferik Hattı yapılması için yetki talep edilmesine dair gündem maddesi Şahin ve AKP Grubu tarafından görüşülmeden geri çekildi.
Diğer yandan göreve geldiği günden beri önceki dönem AKP’li Belediye Başkanı Ali Bektaş’ı kredi çekerek Belediye’yi borç batağına sokmakla sık sık eleştiren Ertan Şahin’in aynı metoda başvurması, kamuoyunda Şahin’in samimiyetsiz olduğu yönünde eleştiriler yöneltilmesine sebep oldu.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.