Sitenin sağında bir giydirme reklam

KADİR BACIOĞLU’NDAN ZONGULDAKSPOR’A TATLI ZİYARET

Spor 03.04.2016 - 22:16, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7184+ kez okundu.
 

KADİR BACIOĞLU’NDAN ZONGULDAKSPOR’A TATLI ZİYARET

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilci ve Türk Büro-Sen Şube Başkanı Kadir Bacıoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, Spor-Toto Üçüncü Lig birinci grupta Play-Off mücadelesi veren Zonguldakspor’un antrenmanını ziyaret ederek teknik ekip ve futbolculara başarılar diledi.
Kulüp Başkanı Süleyman Caner ile takım hakkında sohbet eden Kadir Bacıoğlu, takıma baklava ikram etti. Zonguldakspor’a her zaman destek olacaklarını belirten Bacıoğlu, şunları söyledi;” Zonguldakspor’un ligde yeri sağlamlaşacaktır. Ben buradan özellikle tüm Zonguldak halkına seslenmek istiyorum. Defalarca bunu söyledik. Gelin Zonguldakspor’a sahip çıkalım. Zonguldakspor Başkanı Süleyman Caner’e destek verelim. Hep beraber şanlı Zonguldakspor’umuzu hak ettiği yere getirelim diyorum. Tüm Zonguldakspor esnaflarımıza büyük iş düşmekte. Bu taşın altına ellerini koymaları gerekmekte. Lütfen, 7’den 70’e Zonguldak halkı Zonguldakspor’un yanında olsun. Ben değerli başkanıma özellikle bu haftaki maçta ve sonrakilerde başarılar diliyorum. Türkiye Kamu-Sen canı gönülden desteğini Zonguldakspor için devam ettirecektir.”HEDEFİMİZ 2. LİGE YÜKSELMEKKendilerine her zaman destek olan Kadir Bacoığlu’ne teşekkür eden Kulüp Başkanı Süleyman Caner, yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Türkiye Kamu-Sen Başkanına ve yönetici arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Zonguldakspor yararına yapmış olduğumuz kampanyalarda zaten bize destek oldular. Bugünde buraya takıma moral vermek için ziyarette bulundular. Teşekkür ediyoruz. Takımın maddi ve manevi desteğe ihtiyacı var. Biz bunu her maçta söylüyoruz. Şu saatten sonra da bir şey söyleyecek değilim. Bu zamana kadar sesimizi duyuramadıysak, bundan sonra da destek istemenin bir anlamı yok. Sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacağız. Amacımız geçen yıl talihsizlikle kaçırdığımız 2. Lig yolunu bu yıl yakalamak. Onun için herkese teşekkür ediyorum.”
Türkiye Kamu-Sen İl Temsilci ve Türk Büro-Sen Şube Başkanı Kadir Bacıoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, Spor-Toto Üçüncü Lig birinci grupta Play-Off mücadelesi veren Zonguldakspor’un antrenmanını ziyaret ederek teknik ekip ve futbolculara başarılar diledi.

Kulüp Başkanı Süleyman Caner ile takım hakkında sohbet eden Kadir Bacıoğlu, takıma baklava ikram etti.
Zonguldakspor’a her zaman destek olacaklarını belirten Bacıoğlu, şunları söyledi;” Zonguldakspor’un ligde yeri sağlamlaşacaktır. Ben buradan özellikle tüm Zonguldak halkına seslenmek istiyorum. Defalarca bunu söyledik. Gelin Zonguldakspor’a sahip çıkalım. Zonguldakspor Başkanı Süleyman Caner’e destek verelim. Hep beraber şanlı Zonguldakspor’umuzu hak ettiği yere getirelim diyorum. Tüm Zonguldakspor esnaflarımıza büyük iş düşmekte. Bu taşın altına ellerini koymaları gerekmekte. Lütfen, 7’den 70’e Zonguldak halkı Zonguldakspor’un yanında olsun. Ben değerli başkanıma özellikle bu haftaki maçta ve sonrakilerde başarılar diliyorum. Türkiye Kamu-Sen canı gönülden desteğini Zonguldakspor için devam ettirecektir.”
HEDEFİMİZ 2. LİGE YÜKSELMEK
Kendilerine her zaman destek olan Kadir Bacoığlu’ne teşekkür eden Kulüp Başkanı Süleyman Caner, yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Türkiye Kamu-Sen Başkanına ve yönetici arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Zonguldakspor yararına yapmış olduğumuz kampanyalarda zaten bize destek oldular. Bugünde buraya takıma moral vermek için ziyarette bulundular. Teşekkür ediyoruz. Takımın maddi ve manevi desteğe ihtiyacı var. Biz bunu her maçta söylüyoruz. Şu saatten sonra da bir şey söyleyecek değilim. Bu zamana kadar sesimizi duyuramadıysak, bundan sonra da destek istemenin bir anlamı yok. Sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacağız. Amacımız geçen yıl talihsizlikle kaçırdığımız 2. Lig yolunu bu yıl yakalamak. Onun için herkese teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.