Sitenin sağında bir giydirme reklam

UNİFİT SADECE BİR SPOR SALONU DEĞİL

Kozlu 27.04.2017 - 02:23, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8117+ kez okundu.
 

UNİFİT SADECE BİR SPOR SALONU DEĞİL

  Zonguldak'ın Kozlu İlçesinde yaklaşık bir yıl önce hizmete açılan ve Pınar&Tolga Kalyoncu çiftinin işletmeciliğini yaptığı Unifit Fitness Salonu gerçekleştirdiği farkındalık yaratıcı hafta sonu etkinlikleri ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Pınar&Tolga Kalyoncu çifti, üyeleri ve çalışanları ile birlikte bir Unifit ailesi olduklarını dile getirerek sözlerini şu şekilde sürdürüyor; 'Bizler Unifit bireyleri olarak çalışanlarımız ve üyelerimiz ile birlikte kendimizi bir aile olarak hissediyoruz. Bu bağlamda hafta sonları birlikte olmak amacıyla geziler, doğa yürüyüşleri ve kahvaltı ve piknikler gibi çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu sayede hem üyelerimiz ve çalışanlarımızla birlikte kaynaşma imkanı buluyor hem de sporun sevgi, dostluk, arkadaşlık ve kardeşlik olduğunu herkese göstermek istiyoruz' dedi.(BKH)

 

Zonguldak'ın Kozlu İlçesinde yaklaşık bir yıl önce hizmete açılan ve Pınar&Tolga Kalyoncu çiftinin işletmeciliğini yaptığı Unifit Fitness Salonu gerçekleştirdiği farkındalık yaratıcı hafta sonu etkinlikleri ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Pınar&Tolga Kalyoncu çifti, üyeleri ve çalışanları ile birlikte bir Unifit ailesi olduklarını dile getirerek sözlerini şu şekilde sürdürüyor;

'Bizler Unifit bireyleri olarak çalışanlarımız ve üyelerimiz ile birlikte kendimizi bir aile olarak hissediyoruz. Bu bağlamda hafta sonları birlikte olmak amacıyla geziler, doğa yürüyüşleri ve kahvaltı ve piknikler gibi çeşitli etkinlikler düzenliyoruz.

Bu sayede hem üyelerimiz ve çalışanlarımızla birlikte kaynaşma imkanı buluyor hem de sporun sevgi, dostluk, arkadaşlık ve kardeşlik olduğunu herkese göstermek istiyoruz' dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.