Sitenin sağında bir giydirme reklam

2017’DE 60 BİN TON ASFALT DÖKÜLECEK

Ereğli 01.02.2017 - 22:46, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7804+ kez okundu.
 

2017’DE 60 BİN TON ASFALT DÖKÜLECEK

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 2017 yılı içerisinde 60 bin ton asfalt dökmek için planlama yaptıklarını belirterek, İller Bankasından 12 milyon TL avantajlı kredi alınması konusunu meclis gündemine taşıdı. İlgili madde oy birliğiyle Plan ve Bütçe komisyonuna havale edildi.Gündemde bulunan aralarında sözleşmeli personel istihdam edilmesinin görüşülmesi, resmi kurumlara ve şahıslara ait imar tadilat taleplerinin görüşülmesi, belediyeye yeni araç ve iş makinesi alınmasının görüşülmesi gibi diğer maddelerde karara bağlandı.


Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 2017 yılı içerisinde 60 bin ton asfalt dökmek için planlama yaptıklarını belirterek, İller Bankasından 12 milyon TL avantajlı kredi alınması konusunu meclis gündemine taşıdı. İlgili madde oy birliğiyle Plan ve Bütçe komisyonuna havale edildi.
Gündemde bulunan aralarında sözleşmeli personel istihdam edilmesinin görüşülmesi, resmi kurumlara ve şahıslara ait imar tadilat taleplerinin görüşülmesi, belediyeye yeni araç ve iş makinesi alınmasının görüşülmesi gibi diğer maddelerde karara bağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.