Sitenin sağında bir giydirme reklam

ŞAHİN’İN ÇÖKÜŞÜ BAŞLADI

Gündem 14.07.2016 - 22:26, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7971+ kez okundu.
 

ŞAHİN’İN ÇÖKÜŞÜ BAŞLADI

*Kozlu Belediye’sinde bir günde iki olay! *Belediye İmar İşlerinde Ertan Şahin’in eşi ile görüşen kadın, İmar işlerinin camından ‘Yuvamı dağıttın Ertan Şahin’ diye bağırmaya başladı.
*Seçim öncesinde Şahin’in vaatlerine kanarak seçim kampanyasında aktif olarak çalışan vatandaş, Belediyeye gidip Şahin’den sözlerini tutmasını isteyince, Şahin’in korumaları tarafından yüzü gözü kan içerisinde kalacak şekilde dövülerek belediyeden atıldı. İ ŞTE KENDİSİNE HALKIN BAŞKANI DİYEN ŞAHİN BU! Zonguldak’ın Kozlu İlçesinin AKP’li Belediyesinde gün geçmiyor ki nahoş bir olay yaşanmasın. AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin tarafından seçimi kazanmak uğruna seçim öncesinde bol keseden dağıtılan vaatler ve verilen sözler seçimin üzerinden iki yıldan daha uzun bir süre geçmesine rağmen yerine getirilmeyince aldatıldığı duygusuna kapılan vatandaş soluğu belediyede alıyor.Vatandaş, genellikle Başkanlık Makamında durmayan, müteahhitler ile görüşmelerini şantiyede yaptırdığı makamında gerçekleştiren AKP’li Belediye Başkanı Ertan Şahin’e makamında rastlasa da saatlerce kapıda bekletilerek bir kez daha rencide ediliyor. Çaresizlikten bunalan, aldatılmış ve rencide edilmiş duygusuna kapılan vatandaş derdini yüksek sesle başkanlık makamı katında dile getirmeye kalktığında ise Şahin’in koruma dediği, resmi bir vasfı olmayan, temizlik şirketinin taşeron işçisi sıfatındaki eli sopalı kişiler tarafından yüzü gözü kan içerisinde bırakılarak kapıya atılıyor. Bankalardan personel alacaklarına dağıtılmak üzere çekilen krediler bile yandaş müteahhitlerin alacaklarına ödeme yapılırken, dört aydır maaş alamayan taşeron işçilerinin artık takati kalmamış, yuvaları çektikleri ekonomik sıkıntılar yüzünden dağılma aşamasına gelmiş işçi eşleri başkanla görüşmek istiyor, görüşemiyor. Son çareyi derdini Şahin’in belediye imar işlerinde memur olan eşine anlatmakta bulan çaresiz vatandaş az sesini yükselttiğinde polis çağırılarak belediyeden atılıyor. Belediyeyi teslim aldığı gündeki borç durumu ile bugün itibarı ile borç durumunu açıklamaya yüreği yetmeyen Ertan Şahin, her demecinde yaptığı ışıklı köprüden bahsediyor. Kozlu Belediyesi kamuoyunda İmar yolsuzlukları ve rant peşinde koşan müteahhitlerin hayallerini süsleyen belediye olarak anılırken, Ertan Şahin Parti tabanından aldığı desteği her geçen gün kaybederek yalnızlaşıyor. AKP’nin en başarısız ve sorunlu belediye başkanları arasında gösterilen Ertan Şahin’in bir sonraki yerel seçimlerde AKP’den aday yapılmayacağı ve bu ihtimalin güçlü olduğunu gören Şahin’in şimdiden Kozlu sınırları içerisinde birçok rant sağladığı Turyapı İnşaatın sahibi Şerafettin Turpçu’ya yanaşarak CHP’den aday olabilme ihtimallerini yokladığı da kamuoyunda konuşulan konuların başında geliyor. Ancak kamuoyundaki ortak görüş Şahin’in bundan sonra hangi partiden aday olursa olsun seçim kazanma ihtimalinin olmadığı yönünde.
*Kozlu Belediye’sinde bir günde iki olay! *Belediye İmar İşlerinde Ertan Şahin’in eşi ile görüşen kadın, İmar işlerinin camından ‘Yuvamı dağıttın Ertan Şahin’ diye bağırmaya başladı.

*Seçim öncesinde Şahin’in vaatlerine kanarak seçim kampanyasında aktif olarak çalışan vatandaş, Belediyeye gidip Şahin’den sözlerini tutmasını isteyince, Şahin’in korumaları tarafından yüzü gözü kan içerisinde kalacak şekilde dövülerek belediyeden atıldı. İ

ŞTE KENDİSİNE HALKIN BAŞKANI DİYEN ŞAHİN BU!

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinin AKP’li Belediyesinde gün geçmiyor ki nahoş bir olay yaşanmasın. AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin tarafından seçimi kazanmak uğruna seçim öncesinde bol keseden dağıtılan vaatler ve verilen sözler seçimin üzerinden iki yıldan daha uzun bir süre geçmesine rağmen yerine getirilmeyince aldatıldığı duygusuna kapılan vatandaş soluğu belediyede alıyor.Vatandaş, genellikle Başkanlık Makamında durmayan, müteahhitler ile görüşmelerini şantiyede yaptırdığı makamında gerçekleştiren AKP’li Belediye Başkanı Ertan Şahin’e makamında rastlasa da saatlerce kapıda bekletilerek bir kez daha rencide ediliyor. Çaresizlikten bunalan, aldatılmış ve rencide edilmiş duygusuna kapılan vatandaş derdini yüksek sesle başkanlık makamı katında dile getirmeye kalktığında ise Şahin’in koruma dediği, resmi bir vasfı olmayan, temizlik şirketinin taşeron işçisi sıfatındaki eli sopalı kişiler tarafından yüzü gözü kan içerisinde bırakılarak kapıya atılıyor. Bankalardan personel alacaklarına dağıtılmak üzere çekilen krediler bile yandaş müteahhitlerin alacaklarına ödeme yapılırken, dört aydır maaş alamayan taşeron işçilerinin artık takati kalmamış, yuvaları çektikleri ekonomik sıkıntılar yüzünden dağılma aşamasına gelmiş işçi eşleri başkanla görüşmek istiyor, görüşemiyor. Son çareyi derdini Şahin’in belediye imar işlerinde memur olan eşine anlatmakta bulan çaresiz vatandaş az sesini yükselttiğinde polis çağırılarak belediyeden atılıyor. Belediyeyi teslim aldığı gündeki borç durumu ile bugün itibarı ile borç durumunu açıklamaya yüreği yetmeyen Ertan Şahin, her demecinde yaptığı ışıklı köprüden bahsediyor. Kozlu Belediyesi kamuoyunda İmar yolsuzlukları ve rant peşinde koşan müteahhitlerin hayallerini süsleyen belediye olarak anılırken, Ertan Şahin Parti tabanından aldığı desteği her geçen gün kaybederek yalnızlaşıyor. AKP’nin en başarısız ve sorunlu belediye başkanları arasında gösterilen Ertan Şahin’in bir sonraki yerel seçimlerde AKP’den aday yapılmayacağı ve bu ihtimalin güçlü olduğunu gören Şahin’in şimdiden Kozlu sınırları içerisinde birçok rant sağladığı Turyapı İnşaatın sahibi Şerafettin Turpçu’ya yanaşarak CHP’den aday olabilme ihtimallerini yokladığı da kamuoyunda konuşulan konuların başında geliyor. Ancak kamuoyundaki ortak görüş Şahin’in bundan sonra hangi partiden aday olursa olsun seçim kazanma ihtimalinin olmadığı yönünde.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.