Sitenin sağında bir giydirme reklam

HÜSEYİN ÖZBAKIR: ‘İNŞALLAH İSTİKRARI YAKALARIZ’

Gündem 01.11.2015 - 18:55, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4040+ kez okundu.
 

HÜSEYİN ÖZBAKIR: ‘İNŞALLAH İSTİKRARI YAKALARIZ’

AK Parti Zonguldak milletvekili ve adayı Hüseyin Özbakır ve eşi oy kullanma işlemi öncesi sandık görevlileri ve vatandaşlarla yakından ilgilendi, sohbet etti. Seçimin ülkeye ve Zonguldak'a hayırlı olmasını dileyen Milletvekili adayı Hüseyin Özbakır, halkın sandığa gösterdiği ilgiden memnun olduklarını belirterek şunları söyledi: “Güvenlikli bir şekilde seçimler gerçekleşiyor. İnsanlar baskı altında kalmadan özgürce oylarını kullanabiliyorlar. Allah’a şükür herhangi bir olay yok. Seçimi böyle tamamlarız. Seçimin Zonguldak’a ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah istikrarı yakalarız. İnsanımız demokrasiye inanmış, kabullenmiş. Demokratik görevlerini yapıyorlar.” Öte yandan, Özbakır'ın eşi de seçimin hayırlı olmasını ve istikrarın sürmesini temenni etti.

AK Parti Zonguldak milletvekili ve adayı Hüseyin Özbakır ve eşi oy kullanma işlemi öncesi sandık görevlileri ve vatandaşlarla yakından ilgilendi, sohbet etti. Seçimin ülkeye ve Zonguldak'a hayırlı olmasını dileyen Milletvekili adayı Hüseyin Özbakır, halkın sandığa gösterdiği ilgiden memnun olduklarını belirterek şunları söyledi: “Güvenlikli bir şekilde seçimler gerçekleşiyor. İnsanlar baskı altında kalmadan özgürce oylarını kullanabiliyorlar. Allah’a şükür herhangi bir olay yok. Seçimi böyle tamamlarız. Seçimin Zonguldak’a ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah istikrarı yakalarız. İnsanımız demokrasiye inanmış, kabullenmiş. Demokratik görevlerini yapıyorlar.”

Öte yandan, Özbakır'ın eşi de seçimin hayırlı olmasını ve istikrarın sürmesini temenni etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.