Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEDİ-KODU’CUUUUUU!!!!

Gündem 24.07.2015 - 15:09, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7080+ kez okundu.
 

DEDİ-KODU’CUUUUUU!!!!

Olay Otopark kavgası değilmiş...
Geçtiğimiz Pazar günü Kozlu Değirmenağzı Plajında aile çoluk çocuk herkesin denize girdiği bir saatte iki genç grup arasında kavga çıkmış. Kozlu belediyesinin borazanı olan yandaş gazete tarafından olay otopark kavgası olarak yazılıp çizilmiş olsa da, olayın iç yüzü gece geç saatlerde yanıma gelip kendini anlatma mücadelesi veren olaya karışan gençlerden bir kaçının açıklamaları ile çok farklı bir boyutta olduğu ortaya çıktı. Gençler şunları anlattılar; ‘Abi öncelikle şunun bilinmesini istiyoruz, biz o gazetenin yazdığı üzere otopark kavgası yüzünden kavga etmedik.  Kavga ettiğimiz kişiler Ertan Şahin’in yakınındaki gayri resmi koruma vs. sıfatlı adamların ekibinden ve bizim bunlarla husumetimiz arkadaşlarımızın kardeşlerine uyuşturucu satmalarından kaynaklanıyor. Bunları birileri besliyor. Akılları sıra bunlardan medet umarak kendi çevrelerinde koruma kalkanı oluşturuyorlar. Abi bunlar çoluğu çocuğu zehirliyor. Bunları Emniyet’in bilmemesi söz konusu değil. Birileri bunlara yol veriyor. Yazık günah gencecik insanların bunların yüzünden hayatları sönüyor.’ Dediler… Bunlar çok ciddi ve araştırılıp üzerine gidilmesi gereken iddialar. İl Emniyet Müdürümüz Sayın Osman Ak’ın bu konuda ne kadar hassas olduğunu ve zehir tacirlerinin üzerine kararlılıkla nasıl gittiğini en yakından bilenlerden biri olarak, bu konuya çok geçmeden el atacağından ve bu şahısları koruyup kollayan, bağlantılı oldukları kişileri de makam ve mevkileri ne olursa olsun adalet önüne çıkaracağından hiç şüphem yok.
Olay Otopark kavgası değilmiş...

Geçtiğimiz Pazar günü Kozlu Değirmenağzı Plajında aile çoluk çocuk herkesin denize girdiği bir saatte iki genç grup arasında kavga çıkmış.

Kozlu belediyesinin borazanı olan yandaş gazete tarafından olay otopark kavgası olarak yazılıp çizilmiş olsa da, olayın iç yüzü gece geç saatlerde yanıma gelip kendini anlatma mücadelesi veren olaya karışan gençlerden bir kaçının açıklamaları ile çok farklı bir boyutta olduğu ortaya çıktı.

Gençler şunları anlattılar;

‘Abi öncelikle şunun bilinmesini istiyoruz, biz o gazetenin yazdığı üzere otopark kavgası yüzünden kavga etmedik.  Kavga ettiğimiz kişiler Ertan Şahin’in yakınındaki gayri resmi koruma vs. sıfatlı adamların ekibinden ve bizim bunlarla husumetimiz arkadaşlarımızın kardeşlerine uyuşturucu satmalarından kaynaklanıyor. Bunları birileri besliyor. Akılları sıra bunlardan medet umarak kendi çevrelerinde koruma kalkanı oluşturuyorlar. Abi bunlar çoluğu çocuğu zehirliyor. Bunları Emniyet’in bilmemesi söz konusu değil. Birileri bunlara yol veriyor. Yazık günah gencecik insanların bunların yüzünden hayatları sönüyor.’ Dediler…

Bunlar çok ciddi ve araştırılıp üzerine gidilmesi gereken iddialar.

İl Emniyet Müdürümüz Sayın Osman Ak’ın bu konuda ne kadar hassas olduğunu ve zehir tacirlerinin üzerine kararlılıkla nasıl gittiğini en yakından bilenlerden biri olarak, bu konuya çok geçmeden el atacağından ve bu şahısları koruyup kollayan, bağlantılı oldukları kişileri de makam ve mevkileri ne olursa olsun adalet önüne çıkaracağından hiç şüphem yok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.