Sitenin sağında bir giydirme reklam

GAZETECİLER ZGC’NİN GELENEKSEL İFTARINDA BULUŞTU

Gündem 15.07.2015 - 20:49, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7070+ kez okundu.
 

GAZETECİLER ZGC’NİN GELENEKSEL İFTARINDA BULUŞTU

Zonguldak gazeteciler cemiyeti genel merkezinin geleneksel olarak düzenlediği iftar etkinliği memurlar lokalinde gerçekleşti.
Zonguldak gazeteciler cemiyeti genel merkezinin geleneksel olarak düzenlediği iftar etkinliği memurlar lokalinde gerçekleşti.Yapılan etkinliğe 25 dönem Zonguldak milletvekili Hüseyin Özbakır , MHP il başkanı Hamdi Ayan ,Yeniceliler derneği başkanı Yaşar Karaman, İşadamları , ZGC kurucu üyesi Bedri Erel ,Çaycumalılar gazeteci derneği başkanı Sezai Bilici, Alaplı gazeteciler derneği başkanı İbrahim Bostancı ,Ereğli gazeteciler derneği başkanı İ. Necati Günay , Kozlu Gazeteciler Cemiyeti başkanı Tansel Kardeş , ZGC yönetim kurulu ,onur kurulu ,denetim kurulu, TGF yüksek istişare üyesi ve genel kurul üyeleri olmak üzere 100’e yakın basın mensubu iftar yemeğinde bir araya geldi. ZGC iftarında yapılan sunum sonrası , ZGC başkanı Derya Akbıyık, şunları söyledi.Akbıyık ‘’ZGC geleneksel iftarında meslektaşlarımızla bir arada olmak önemli’’Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz ZGC iftarında bir araya geldik. İli temsil eden cemiyetin iftarında tüm meslektaşlarımızı ve misafirlerimizi burada ağırlamaktan mutluluk ve onur duyuyoruz.ZGC olarak 32 genel kurulumuz yaptık. Yeni yönetim ,onur ,denetim kurullarımızı seçtik. Yeni hedeflerimizi ortaya koyduk. TGF üst kurul üyelerimizi seçtik. Yeni yönetim kurulumuz 15 gazeteciden oluşuyor .Üç ilçe gazeteci dernek başkanı yönetim kurulunda yer alıyor.ZGC olarak TGF –TGC BASIN VAKFI –ASGD ‘de yer alıyoruz.Dünya Gazeteciler Federasyonuna üyelik başvurumuzu yaptık. ZGC ülke geneli tüm basın kuruluşları ile istişare halinde olmaya devam ediyor.YEDİ HAZİRAN SEÇİMLERYedi haziran seçimleri ilimiz ve ülkemiz için tarihi bir milat oldu.Bu seçim ilimiz adına da yeni gelişmeleri beraberinde getirecektir. Zonguldak’ın önemli sorunları var. Yeni seçilen vekillerimize önemli sorumluluk düşüyor. Zonguldak’ın çok çalışmaya ve sonuç almaya ihtiyacı var. Yerel basın ve meslek örgütü olarak bizlerde üzerimize düşeni yapacağız.BYEGMZonguldak il geneli 30 gazetenin BYEGM kurumuna Pdf ortamında günlük ve haftalık gazetelerin gönderimi yapılması gerekiyor. Ayrıca ay içinde yayınlanan iki gazete gönderimi kargo ile yapılması önemle isteniyor. .Bu işlemler yapılmadığı an gazetelerin kayıtları iptal ediliyor .Yok hükmünde sayılıyor. Devamında sarı basın kartları gazeteye bağlı olarak iptal ediliyor. Bu konu hakkında tüm meslektaşlarımı dikkatli olmaya ve bu çalışmalarını yapmaya davet ediyorum. İftar yapılan sohbet ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Zonguldak gazeteciler cemiyeti genel merkezinin geleneksel olarak düzenlediği iftar etkinliği memurlar lokalinde gerçekleşti.

Zonguldak gazeteciler cemiyeti genel merkezinin geleneksel olarak düzenlediği iftar etkinliği memurlar lokalinde gerçekleşti.
Yapılan etkinliğe 25 dönem Zonguldak milletvekili Hüseyin Özbakır , MHP il başkanı Hamdi Ayan ,Yeniceliler derneği başkanı Yaşar Karaman, İşadamları , ZGC kurucu üyesi Bedri Erel ,Çaycumalılar gazeteci derneği başkanı Sezai Bilici, Alaplı gazeteciler derneği başkanı İbrahim Bostancı ,Ereğli gazeteciler derneği başkanı İ. Necati Günay , Kozlu Gazeteciler Cemiyeti başkanı Tansel Kardeş , ZGC yönetim kurulu ,onur kurulu ,denetim kurulu, TGF yüksek istişare üyesi ve genel kurul üyeleri olmak üzere 100’e yakın basın mensubu iftar yemeğinde bir araya geldi.
ZGC iftarında yapılan sunum sonrası , ZGC başkanı Derya Akbıyık, şunları söyledi.
Akbıyık ‘’ZGC geleneksel iftarında meslektaşlarımızla bir arada olmak önemli’’
Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz ZGC iftarında bir araya geldik. İli temsil eden cemiyetin iftarında tüm meslektaşlarımızı ve misafirlerimizi burada ağırlamaktan mutluluk ve onur duyuyoruz.
ZGC olarak 32 genel kurulumuz yaptık. Yeni yönetim ,onur ,denetim kurullarımızı seçtik. Yeni hedeflerimizi ortaya koyduk. TGF üst kurul üyelerimizi seçtik. Yeni yönetim kurulumuz 15 gazeteciden oluşuyor .Üç ilçe gazeteci dernek başkanı yönetim kurulunda yer alıyor.
ZGC olarak TGF –TGC BASIN VAKFI –ASGD ‘de yer alıyoruz.Dünya Gazeteciler Federasyonuna üyelik başvurumuzu yaptık. ZGC ülke geneli tüm basın kuruluşları ile istişare halinde olmaya devam ediyor.
YEDİ HAZİRAN SEÇİMLER
Yedi haziran seçimleri ilimiz ve ülkemiz için tarihi bir milat oldu.
Bu seçim ilimiz adına da yeni gelişmeleri beraberinde getirecektir. Zonguldak’ın önemli sorunları var. Yeni seçilen vekillerimize önemli sorumluluk düşüyor. Zonguldak’ın çok çalışmaya ve sonuç almaya ihtiyacı var. Yerel basın ve meslek örgütü olarak bizlerde üzerimize düşeni yapacağız.
BYEGM
Zonguldak il geneli 30 gazetenin BYEGM kurumuna Pdf ortamında günlük ve haftalık gazetelerin gönderimi yapılması gerekiyor. Ayrıca ay içinde yayınlanan iki gazete gönderimi kargo ile yapılması önemle isteniyor. .Bu işlemler yapılmadığı an gazetelerin kayıtları iptal ediliyor .Yok hükmünde sayılıyor. Devamında sarı basın kartları gazeteye bağlı olarak iptal ediliyor. Bu konu hakkında tüm meslektaşlarımı dikkatli olmaya ve bu çalışmalarını yapmaya davet ediyorum. İftar yapılan sohbet ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.