Sitenin sağında bir giydirme reklam

TURPÇU HAKKINDA SUÇ DUYURUSU!!!

Gündem 27.04.2015 - 09:53, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8097+ kez okundu.
 

TURPÇU HAKKINDA SUÇ DUYURUSU!!!

Cumhuriyet Halk Partisi birinci sıra Milletvekili Adayı Şerafettin Turpçu hakkında örgüt yöneticisi iddiası ile Cumhuriyet Başsavcılığına ikinci kez suç duyurusunda bulunuldu.
Cumhuriyet Halk Partisi birinci sıra Milletvekili Adayı Şerafettin Turpçu hakkında örgüt yöneticisi iddiası ile Cumhuriyet Başsavcılığına ikinci kez suç duyurusunda bulunuldu. Zonguldak Cumhuriyet başsavcılığına yapılan Suç duyurusunda, geçtiğimiz günlerde basın kuruluşlarına ve sosyal paylaşım sitelerinde yaptığı isimsiz açıklamalar ile kimliklerini gizli tutarak CHP’li İl ve İlçe yöneticilerini karalayıcı ve istifaya zorlayıcı açıklamalar yapan kendilerine ‘Cumhuriyetçi Gelecek Hareketi’ ismini veren örgütü CHP’nin birinci sıra Milletvekili adayı Şerafettin Turpçu’nun yönettiği iddia edildi. Zonguldak Cumhuriyet Savcılığına 13.04.2015 tarihinde verilen şikayet dilekçesinin ardından yine ikinci kez 20.04.2015 tarihinde verilen dilekçede ; “Daha önce savcılığa vermiş olduğum dilekçemde Şerafettin Turpçu tarafından “Cumhuriyetçi Gelecek Hareketi” isimli bir örgüt kurulduğunu örgütün faaliyetlerini bildiren dilekçeyi sunmuştum. Yukarıda ismini belirttiğim isimler bu örgütün mağdur etmek istediği kişilerdir. Bu örgüt yukarıda isimleri bulunan CHP İl ve İlçe yöneticileri üzerinde baskı kurarak onları istifaya zorlamış basın ve sosyal medya yolu üzerinde baskı oluşturmuşlardır. Bununla ilgili açıklamaları ekte sunulmuştur. Yine bu örgüt tarafından bunları ortaya koyduğum için şahsıma yönelik tehdit ve baskılar yapılmıştır. Bilinmeyen telefon numaralarından aranarak şahsım tehdit ve baskı ile susturulmaya çalışılmıştır, bu örgütün medya ile isim belirtilmese de şahsım hedef gösterilmiştir ”denildi. Savcılık soruşturması devam ederken, suç duyurusu CHP ve kamuoyu içerisinde büyük yankı uyandırdı. Tüm kamuoyu ve özellikle CHP seçmeni Kimliğini gizli tutarak CHP Zonguldak İl Örgütü üzerinde çeşitli operasyonlar gerçekleştirmeye çalışan, suç duyurusunda örgüt olarak nitelendirilen ‘Cumhuriyetçi Gelecek Hareketi’nin kimlerden oluştuğunu ve arkasında kim yada kimlerin olduğunun bir an önce ortaya çıkartılmasını bekliyor.(BKH)
Cumhuriyet Halk Partisi birinci sıra Milletvekili Adayı Şerafettin Turpçu hakkında örgüt yöneticisi iddiası ile Cumhuriyet Başsavcılığına ikinci kez suç duyurusunda bulunuldu.

Cumhuriyet Halk Partisi birinci sıra Milletvekili Adayı Şerafettin Turpçu hakkında örgüt yöneticisi iddiası ile Cumhuriyet Başsavcılığına ikinci kez suç duyurusunda bulunuldu.

Zonguldak Cumhuriyet başsavcılığına yapılan Suç duyurusunda, geçtiğimiz günlerde basın kuruluşlarına ve sosyal paylaşım sitelerinde yaptığı isimsiz açıklamalar ile kimliklerini gizli tutarak CHP’li İl ve İlçe yöneticilerini karalayıcı ve istifaya zorlayıcı açıklamalar yapan kendilerine ‘Cumhuriyetçi Gelecek Hareketi’ ismini veren örgütü CHP’nin birinci sıra Milletvekili adayı Şerafettin Turpçu’nun yönettiği iddia edildi.

Zonguldak Cumhuriyet Savcılığına 13.04.2015 tarihinde verilen şikayet dilekçesinin ardından yine ikinci kez 20.04.2015 tarihinde verilen dilekçede ; “Daha önce savcılığa vermiş olduğum dilekçemde Şerafettin Turpçu tarafından “Cumhuriyetçi Gelecek Hareketi” isimli bir örgüt kurulduğunu örgütün faaliyetlerini bildiren dilekçeyi sunmuştum. Yukarıda ismini belirttiğim isimler bu örgütün mağdur etmek istediği kişilerdir. Bu örgüt yukarıda isimleri bulunan CHP İl ve İlçe yöneticileri üzerinde baskı kurarak onları istifaya zorlamış basın ve sosyal medya yolu üzerinde baskı oluşturmuşlardır. Bununla ilgili açıklamaları ekte sunulmuştur.

Yine bu örgüt tarafından bunları ortaya koyduğum için şahsıma yönelik tehdit ve baskılar yapılmıştır. Bilinmeyen telefon numaralarından aranarak şahsım tehdit ve baskı ile susturulmaya çalışılmıştır, bu örgütün medya ile isim belirtilmese de şahsım hedef gösterilmiştir ”denildi.

Savcılık soruşturması devam ederken, suç duyurusu CHP ve kamuoyu içerisinde büyük yankı uyandırdı.

Tüm kamuoyu ve özellikle CHP seçmeni Kimliğini gizli tutarak CHP Zonguldak İl Örgütü üzerinde çeşitli operasyonlar gerçekleştirmeye çalışan, suç duyurusunda örgüt olarak nitelendirilen ‘Cumhuriyetçi Gelecek Hareketi’nin kimlerden oluştuğunu ve arkasında kim yada kimlerin olduğunun bir an önce ortaya çıkartılmasını bekliyor.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.