Sitenin sağında bir giydirme reklam

ŞAHiN NEDEN SUSUYOR?

Kozlu 14.08.2014 - 14:52, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7708+ kez okundu.
 

ŞAHiN NEDEN SUSUYOR?

*Vatandaştan ne zamana kadar saklayacaksın? *Fatih Sitesi İş Bankası Konutları önündeki yeşil alanı imara açtın mı? *Bu arsayı kaç tl. karşılığı hangi bankaya ipotek olarak verip, kaç TL kredi çektin?
Belediyenin borçlarını yapılandırma bahanesi ile meclisten yeşil alanları imara açmak ve borçlara karşılık ipotek verebilmek için yetki alan Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin kamuoyunda yandaş gazetelere kendi reklamını yaptıran ısmarlama haberler yaptırmanın haricinde, Fatih Sitesi sakinlerini bilgilendirici hiçbir beyanatının kamuoyunda yer almaması kamuoyunda endişe yaratıyor. İlçe Jandarma Komutanlığının karşı tarafında,  kalan İşbankalılar yapı sitesi olarak bilinen sitenin ön tarafında bulunan yeşil alan vasfındaki arsanın Ertan Şahin yönetimindeki belediye tarafından imara açıldığı ve kredi karşılığı bir bankaya ipotek verildiği yönünde kamuoyunda çıkan söylemler mahalle sakinlerini haftalardır huzursuz ediyor.  Site sakinleri, sosyal alan niteliğinde olan ve içerisinde spor tesisi olan site önündeki yeşil alanın imara açılması ve satılması ile maddi ve manevi büyük kayıplara uğrayacakları konusundaki endişeleri ile birlikte Belediye başkanı Ertan Şahin’den net bir açıklama bekliyorlar.  Daha öncede Ertan Şahin’in devamı olduğu AKP’li belediye yönetimi tarafından Fatih Sitesi Maliye Evleri olarak bilinen yapı kooperatifinin ön tarafındaki arsanın, AKP’li yöneticilere satılması ve çok katlı özel imar uygulamalarına yer verilmesi, birilerinin zenginliğine zenginlik katarken, konut sahibi site halkının evlerinin değerlerini üçte birine düşürmüş ve mağduriyete sebep olmuştu.
*Vatandaştan ne zamana kadar saklayacaksın? *Fatih Sitesi İş Bankası Konutları önündeki yeşil alanı imara açtın mı? *Bu arsayı kaç tl. karşılığı hangi bankaya ipotek olarak verip, kaç TL kredi çektin?

Belediyenin borçlarını yapılandırma bahanesi ile meclisten yeşil alanları imara açmak ve borçlara karşılık ipotek verebilmek için yetki alan Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin kamuoyunda yandaş gazetelere kendi reklamını yaptıran ısmarlama haberler yaptırmanın haricinde, Fatih Sitesi sakinlerini bilgilendirici hiçbir beyanatının kamuoyunda yer almaması kamuoyunda endişe yaratıyor.

İlçe Jandarma Komutanlığının karşı tarafında,  kalan İşbankalılar yapı sitesi olarak bilinen sitenin ön tarafında bulunan yeşil alan vasfındaki arsanın Ertan Şahin yönetimindeki belediye tarafından imara açıldığı ve kredi karşılığı bir bankaya ipotek verildiği yönünde kamuoyunda çıkan söylemler mahalle sakinlerini haftalardır huzursuz ediyor. 

Site sakinleri, sosyal alan niteliğinde olan ve içerisinde spor tesisi olan site önündeki yeşil alanın imara açılması ve satılması ile maddi ve manevi büyük kayıplara uğrayacakları konusundaki endişeleri ile birlikte Belediye başkanı Ertan Şahin’den net bir açıklama bekliyorlar. 

Daha öncede Ertan Şahin’in devamı olduğu AKP’li belediye yönetimi tarafından Fatih Sitesi Maliye Evleri olarak bilinen yapı kooperatifinin ön tarafındaki arsanın, AKP’li yöneticilere satılması ve çok katlı özel imar uygulamalarına yer verilmesi, birilerinin zenginliğine zenginlik katarken, konut sahibi site halkının evlerinin değerlerini üçte birine düşürmüş ve mağduriyete sebep olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.