Sitenin sağında bir giydirme reklam

ENGELLİLER HAFTASI FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ

Gündem 15.05.2024 - 23:11, Güncelleme: 15.05.2024 - 23:11 2125+ kez okundu.
 

ENGELLİLER HAFTASI FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ

Zonguldak'ta farkındalık yürüyüşü: Amacımız engelleri aşmak için dayanışmayı güçlendirmek
Zonguldak'ta farkındalık yürüyüşü: Amacımız engelleri aşmak için dayanışmayı güçlendirmek Zonguldak'ta Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Gazipaşa Caddesi'nde yürüyüş düzenlendi. Zonguldak'ta 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında; Valiliğimiz koordinasyonunda, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri, temsilcileri ve vatandaşlarımızın katılımı ile farkındalık yürüyüşü gerçekleştirildi. Gazipaşa Caddesi güzergâhında devam eden ve Valilik önünde sona eren farkındalık yürüyüşünün ardından katılımcılar, Vali Osman Hacıbektaşoğlu'nu ziyaret etti. 
Zonguldak'ta farkındalık yürüyüşü: Amacımız engelleri aşmak için dayanışmayı güçlendirmek

Zonguldak'ta farkındalık yürüyüşü: Amacımız engelleri aşmak için dayanışmayı güçlendirmek
Zonguldak'ta Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Gazipaşa Caddesi'nde yürüyüş düzenlendi.
Zonguldak'ta 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında; Valiliğimiz koordinasyonunda, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri, temsilcileri ve vatandaşlarımızın katılımı ile farkındalık yürüyüşü gerçekleştirildi.

Gazipaşa Caddesi güzergâhında devam eden ve Valilik önünde sona eren farkındalık yürüyüşünün ardından katılımcılar, Vali Osman Hacıbektaşoğlu'nu ziyaret etti. 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.