Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU’NUN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK YENİ YATIRIMLAR HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR

Kozlu 22.06.2023 - 22:51, Güncelleme: 22.06.2023 - 22:58 10337+ kez okundu.
 

KOZLU’NUN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK YENİ YATIRIMLAR HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, ilçede devam eden çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulundu.
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, ilçede devam eden çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulundu. Sosyal Medya hesabından açıklama yaparak yatırımlar ile ilgili halkı bilgilendiren Başkan Bektaş;Kozlu spor salonu, kaldırım çalışmaları, kent meydanı, doğalgaz, alt yapı çalışmaları ve asfalt çalışmaları ile ilgili süreci değerlendiren Başkan Bektaş, “ Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak adına çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz.” dedi. Çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Başkan Bektaş açıklamasını şu şekilde sürdürdü; “İLİMİZİN EN BÜYÜK SPOR SALONU” İlçemize  bin 500 kişilik  spor salonu ihalesi yapılmış olup  önümüzdeki günlerde yapımı başlanıp 6 ay gibi kısa bir sürede bitirilecek olup ilimizin en büyük spor salonu ilçemize kazandırmış olmanın sevincini vatandaşlarımıza müjdelemek isterim. “KALDIRIM ÇALIŞMALARI BİTİMİNE AZ KALDI” Çarşı içi kaldırım yapım çalışmalarımız aralıksız devam etmekte olup en kısa sürede bitimi tamamlanıp vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır.   “VATANDAŞLARIMIZIN GÜZEL ANILAR BİRİKTİREBİLECEĞİ KENT MEYDANI İÇİN İLK KAZMAYI VURDUK” Kent meydanı yapımı için tüm hazırlıklarımız tamamlanmış olup ilçemize yakışır kent meydanı yapımına başladık. En kısa sürede kent meydanımız tamamlanmış olup vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. “YOL SORUNU MAHALLELERİMİZDE TARİH OLUYOR” İlçemizde doğalgaz ve altyapı çalışmaları nedeniyle yapımına başlayamadığımız mahalle yolları için asfalt çalışması önümüzdeki ay itibariyle başlayacak yolup tüm mahallelerimizde asfalt serimi yapılacak şekilde hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz. “İLÇEMİZİN GELECEK 50 YILLIK MEZARLIK İHTİYACI KARŞILANIYOR” Güney Mahallesi İncivez Mevkii ve Merkez Mahallesi Askeritepe'de 1. Etap Mezarlık yapımı tamamlanmış olup 2. etap ve 3. etap mezarlık yapımına başlanarak ilçemizin gelecek 50 yıllık mezarlık ihtiyacı karşılanmış olacaktır.”  
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, ilçede devam eden çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulundu.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, ilçede devam eden çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulundu.
Sosyal Medya hesabından açıklama yaparak yatırımlar ile ilgili halkı bilgilendiren Başkan Bektaş;Kozlu spor salonu, kaldırım çalışmaları, kent meydanı, doğalgaz, alt yapı çalışmaları ve asfalt çalışmaları ile ilgili süreci değerlendiren Başkan Bektaş, “ Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak adına çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz.” dedi.

Çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Başkan Bektaş açıklamasını şu şekilde sürdürdü;

“İLİMİZİN EN BÜYÜK SPOR SALONU”
İlçemize  bin 500 kişilik  spor salonu ihalesi yapılmış olup  önümüzdeki günlerde yapımı başlanıp 6 ay gibi kısa bir sürede bitirilecek olup ilimizin en büyük spor salonu ilçemize kazandırmış olmanın sevincini vatandaşlarımıza müjdelemek isterim.
“KALDIRIM ÇALIŞMALARI BİTİMİNE AZ KALDI”
Çarşı içi kaldırım yapım çalışmalarımız aralıksız devam etmekte olup en kısa sürede bitimi tamamlanıp vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. 
 “VATANDAŞLARIMIZIN GÜZEL ANILAR BİRİKTİREBİLECEĞİ KENT MEYDANI İÇİN İLK KAZMAYI VURDUK”
Kent meydanı yapımı için tüm hazırlıklarımız tamamlanmış olup ilçemize yakışır kent meydanı yapımına başladık. En kısa sürede kent meydanımız tamamlanmış olup vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır.
“YOL SORUNU MAHALLELERİMİZDE TARİH OLUYOR”
İlçemizde doğalgaz ve altyapı çalışmaları nedeniyle yapımına başlayamadığımız mahalle yolları için asfalt çalışması önümüzdeki ay itibariyle başlayacak yolup tüm mahallelerimizde asfalt serimi yapılacak şekilde hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz.
“İLÇEMİZİN GELECEK 50 YILLIK MEZARLIK İHTİYACI KARŞILANIYOR”
Güney Mahallesi İncivez Mevkii ve Merkez Mahallesi Askeritepe'de 1. Etap Mezarlık yapımı tamamlanmış olup 2. etap ve 3. etap mezarlık yapımına başlanarak ilçemizin gelecek 50 yıllık mezarlık ihtiyacı karşılanmış olacaktır.”

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.