Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP KOZLU İLÇE YÖNETİMİ KGC’Yİ ZİYARET ETTİ

Gündem 10.01.2015 - 15:42, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7269+ kez okundu.
 

CHP KOZLU İLÇE YÖNETİMİ KGC’Yİ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe yönetimi 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü münasebeti ile Kozlu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Gazeteciler Gününü kutladılar.
CHP Kozlu İlçe Başkanı Yaşar Yolcu ve yönetim Kurulu üyeleri  Öznur Kılıç ve Abdullah Yılmaç ile birlikte KGC ‘ni ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladılar. Yolcu KGC ziyaretinde basının toplumun gerçekleri öğrenme haber alma bakımından büyük bir görev ifa ettiğini dile getirerek bu vesile ile her türlü koşullar altında kamuoyunun gerçekleri öğrenmesi için mücadele eden basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladığını ifade etti. KGC Başkanı Tansel Kardeş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; ‘Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi Basın Milletin müşterek sesidir.Bir milleti aydınlatmada başlı başına bir kuvvet bir mekteptir. Kamuoyunun gerçekleri öğrenme, haber alması için kar kış demeden her türlü koşullarda mücadele eden bu uğurda canını dahi hiçe sayan tüm meslektaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum’dedi. 
Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe yönetimi 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü münasebeti ile Kozlu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Gazeteciler Gününü kutladılar.

CHP Kozlu İlçe Başkanı Yaşar Yolcu ve yönetim Kurulu üyeleri  Öznur Kılıç ve Abdullah Yılmaç ile birlikte KGC ‘ni ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladılar.

Yolcu KGC ziyaretinde basının toplumun gerçekleri öğrenme haber alma bakımından büyük bir görev ifa ettiğini dile getirerek bu vesile ile her türlü koşullar altında kamuoyunun gerçekleri öğrenmesi için mücadele eden basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladığını ifade etti.

KGC Başkanı Tansel Kardeş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; ‘Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi Basın Milletin müşterek sesidir.Bir milleti aydınlatmada başlı başına bir kuvvet bir mekteptir. Kamuoyunun gerçekleri öğrenme, haber alması için kar kış demeden her türlü koşullarda mücadele eden bu uğurda canını dahi hiçe sayan tüm meslektaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum’dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.