Sitenin sağında bir giydirme reklam

DÖKMECİ’NİN KAMPANYASINA TEPKİ!

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.05.2024 - 08:57, Güncelleme: 23.05.2024 - 08:57 2568 kez okundu.
 

DÖKMECİ’NİN KAMPANYASINA TEPKİ!

Dökmeci için işten attığı insanların aç kalması, sokak hayvanlarının aç kalması kadar önemli değil mi?
Dökmeci için işten attığı insanların aç kalması, sokak hayvanlarının aç kalması kadar önemli değil mi? Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci’nin sokak hayvanları için başlattığı mama kampanyasına kamuoyunun bir çok kesiminden tepki geldi. Göreve geldikten kısa bir süre sonra önceki dönem işe alınan 31 sözleşmeli belediye işçisinin sözleşmelerinin dolduğu gerekçesi ile işten atan ve yerlerine parti yöneticisi, meclis üyesi çocuğu ve yakın çevresinden birçok kişi alarak kamuoyunun tepkisini çeken Altuğ Dökmeci’yi vatandaşlar başlattığı sokak hayvanlarına mama kampanyası üzerinden eleştirdiler.   Kozlulu vatandaşlar Dökmeci’ye yönelik tepkilerini şu sözlerle dile getirdiler; ‘Kozlu’ya öyle bir Belediye Başkanı seçtik ki, evlere şenlik. Adam resmen milletle alay ediyor. O kadar insancıl, o kadar sevgi dolu bir Belediye Başkanımız var ki, göreve gelir gelmez sırf kendinden önceki dönemle ödeşmek, intikam almak adına 31 kişiyi işten atıyor. Milletin işi,aşı, ekmeği ile oynuyor.Hangi evde kim aç kaldı,kimin ocağı söndü umurunda değil ama sokak hayvanları aç kalmasın diye mama kampanyası başlatıyor. Bu ne demek? Dökmeci için işten attığı insanların aç kalması, sokak hayvanlarının aç kalması kadar önemli değil mi? Yazıklar olsun bu zihniyete’
Dökmeci için işten attığı insanların aç kalması, sokak hayvanlarının aç kalması kadar önemli değil mi?

Dökmeci için işten attığı insanların aç kalması, sokak hayvanlarının aç kalması kadar önemli değil mi?

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci’nin sokak hayvanları için başlattığı mama kampanyasına kamuoyunun bir çok kesiminden tepki geldi.

Göreve geldikten kısa bir süre sonra önceki dönem işe alınan 31 sözleşmeli belediye işçisinin sözleşmelerinin dolduğu gerekçesi ile işten atan ve yerlerine parti yöneticisi, meclis üyesi çocuğu ve yakın çevresinden birçok kişi alarak kamuoyunun tepkisini çeken Altuğ Dökmeci’yi vatandaşlar başlattığı sokak hayvanlarına mama kampanyası üzerinden eleştirdiler.  

Kozlulu vatandaşlar Dökmeci’ye yönelik tepkilerini şu sözlerle dile getirdiler;

‘Kozlu’ya öyle bir Belediye Başkanı seçtik ki, evlere şenlik. Adam resmen milletle alay ediyor. O kadar insancıl, o kadar sevgi dolu bir Belediye Başkanımız var ki, göreve gelir gelmez sırf kendinden önceki dönemle ödeşmek, intikam almak adına 31 kişiyi işten atıyor. Milletin işi,aşı, ekmeği ile oynuyor.Hangi evde kim aç kaldı,kimin ocağı söndü umurunda değil ama sokak hayvanları aç kalmasın diye mama kampanyası başlatıyor. Bu ne demek? Dökmeci için işten attığı insanların aç kalması, sokak hayvanlarının aç kalması kadar önemli değil mi? Yazıklar olsun bu zihniyete’

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.