Sitenin sağında bir giydirme reklam

FEN İŞLERİ KIŞ AYINI MI BEKLİYOR?

Kozlu 14.07.2017 - 00:03, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8255+ kez okundu.
 

FEN İŞLERİ KIŞ AYINI MI BEKLİYOR?

Başkan Kerim Yılmaz'ın aylar önce sokak hayvanları için aldırdığı su kapları üzerinden uzun süre geçmesine rağmen ilçenin muhtelif yerlerine konulmuyor.Fen işleri bahane üretiyor; Çok yoğunmuş! Yoğunluğun geçmesi için Kış ayını mı bekliyor?
Sokak hayvanları konusunda çok duyarlı olduğu bilinen ve son belediye meclis toplantısında Kozlu’ya modern bir hayvan barınağı kazandırmak için Belediye Meclisinden kredi kullanma yetkisi alan Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, aşırı sıcak geçecek olan yaz mevsimini de hesap ederek İlçenin çeşitli yerlerine konulmak üzere sokak hayvanları için su kapları satın aldı. Ancak sokak hayvanları için alınan su kapları üzerinden uzun süre geçmesine rağmen ilçenin muhtelif yerlerine konulmuyor. Yaptığımız araştırmada Belediye Veterinerinin konuyu defalarca Fen İşlerine ilettiği, fen işlerinin işlerindeki yoğunluğu bahane ederek hala sokak hayvanları için aylar önce alınan su kaplarını ilçenin çeşitli noktalarına koymadığını öğrendik. Hayırdır? Fen işleri kış ayını mı bekliyor? Kışın zaten yağmur yağar ve ağzı olup dili olmayan, konuşamayan o canlılar su ihtiyaçlarını giderir. Asıl onlara su bu sıcaklarda lazım! Başkan bunu duysa o fen işleri ne yapar acaba? Adam aylar evvelden parasını versin malzemeyi alsın, veteriner işi takip etsin defalarca talepte bulunsun ama fen işleri yoğunluktan yazın yarısını bitirip o zavallı canlılar için alınan sulukları yerlerine koymasın… Canlıya değer vermeyen hiçbir şeye vermez! İnanıyorum başkan bunun hesabını sorar…
Başkan Kerim Yılmaz'ın aylar önce sokak hayvanları için aldırdığı su kapları üzerinden uzun süre geçmesine rağmen ilçenin muhtelif yerlerine konulmuyor.Fen işleri bahane üretiyor; Çok yoğunmuş! Yoğunluğun geçmesi için Kış ayını mı bekliyor?

Sokak hayvanları konusunda çok duyarlı olduğu bilinen ve son belediye meclis toplantısında Kozlu’ya modern bir hayvan barınağı kazandırmak için Belediye Meclisinden kredi kullanma yetkisi alan Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, aşırı sıcak geçecek olan yaz mevsimini de hesap ederek İlçenin çeşitli yerlerine konulmak üzere sokak hayvanları için su kapları satın aldı.

Ancak sokak hayvanları için alınan su kapları üzerinden uzun süre geçmesine rağmen ilçenin muhtelif yerlerine konulmuyor.

Yaptığımız araştırmada Belediye Veterinerinin konuyu defalarca Fen İşlerine ilettiği, fen işlerinin işlerindeki yoğunluğu bahane ederek hala sokak hayvanları için aylar önce alınan su kaplarını ilçenin çeşitli noktalarına koymadığını öğrendik.

Hayırdır?

Fen işleri kış ayını mı bekliyor?

Kışın zaten yağmur yağar ve ağzı olup dili olmayan, konuşamayan o canlılar su ihtiyaçlarını giderir.

Asıl onlara su bu sıcaklarda lazım!

Başkan bunu duysa o fen işleri ne yapar acaba?

Adam aylar evvelden parasını versin malzemeyi alsın, veteriner işi takip etsin defalarca talepte bulunsun ama fen işleri yoğunluktan yazın yarısını bitirip o zavallı canlılar için alınan sulukları yerlerine koymasın…

Canlıya değer vermeyen hiçbir şeye vermez!

İnanıyorum başkan bunun hesabını sorar…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.