Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÇAMUR, 18 MART ŞEHİTLERİ'Nİ ANDI

Gündem 17.03.2017 - 16:03, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8063+ kez okundu.
 

ÇAMUR, 18 MART ŞEHİTLERİ'Nİ ANDI

Kozlu belediyesi eski Meclis üyesi ve işadamı İsmail Ömer Çamur, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 102.yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Çamur'un mesajı şöyle; "Ulusumuzun özgürlük ve bağımsızlık mücadelesini başlatan Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK ve yakın silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı, vatanı uğrunda canını bir an bile düşünmeden feda eden tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş ve hayatta olan kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, 18 Mart Şehitler Günüve tarihte görülmemiş büyük bir cesaret ve inanç örneği sergilenerek kazanılanÇanakkale Deniz Zaferinin de  102. Yıldönümü’nü kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum."

Kozlu belediyesi eski Meclis üyesi ve işadamı İsmail Ömer Çamur, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 102.yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Çamur'un mesajı şöyle;

"Ulusumuzun özgürlük ve bağımsızlık mücadelesini başlatan Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK ve yakın silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı, vatanı uğrunda canını bir an bile düşünmeden feda eden tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş ve hayatta olan kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, 18 Mart Şehitler Günüve tarihte görülmemiş büyük bir cesaret ve inanç örneği sergilenerek kazanılanÇanakkale Deniz Zaferinin de  102. Yıldönümü’nü kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.