Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

UMARIM AYRINTILAR DEVLETİN DE DİKKATİNİ ÇEKER!

Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ/PDY) gerçeğe çıkan yüzü ile 15 Temmuz'da giriştiği Cumhuriyet tarihinin en kanlı darbe teşebbüsünün ardından hükümet, devlet kadrolarına sızmış FETÖ/PDY mensubu cemaatçileri temizlemek üzere kapsamlı bir temizlik operasyonuna girişti. Çeşitli kurumlardan her kademeden görevden alınanların sayısı 150 bini geçti. Görevden alınanlar ve göz altına alınanların büyük çoğunluğu çıkarıldıkları mahkemelerce tutuklanıyor. *** Bir yandan hükümetin kamudaki temizlik operasyonları devam ederken diğer yandan tüm şehirlerde 'Demokrasiye ve Milli İradeye Sahip Çıkalım' mitingleri devam ediyor. Mitinglerde ilk başlarda AKP Bayrakları ve seçim müziklerinin çalınması ile birlikte her ne kadar AKP organizasyonu gibi  bir tablo ortaya çıkmış olsa da her kesim tarafından parti ayrımı yapmaksızın, ülkesini seven, demokrasiye karşı girişilen darbe teşebbüsünü lanetleyen vatandaşların sağduyulu katılımları ile Türk Bayrakları ile meydanları doldurmaya devam ediyorlar. *** Ancak mitinglerde asıl dikkati çeken, adı cemaatle anılan, uzun süre cemaate hizmet etmiş, cemaat sayesinde kamuda ve siyasette bir yerlere gelmiş, makam ve mevkii sahibi olmuş kişilerin herkesten çok kendini parçalarcasına boy göstermeye çalışıyor olması. Bu muhteremler en ön saflarda yer almak için kendini helak edercesine mücadele etmenin yanı sıra her akşam farklı açılardan boy boy miting fotoğrafları çektirip sosyal medya hesaplarında paylaşıyorlar. Böylece Ak'landıklarını sanıyor zavallılar. Yemezler beyler, yemezler! Ne kadar yırtınırsanız yırtının her şey devlette kayıtlı. Devlet her zaman 18'inde delikanlı! *** Bunlardan en çok dikkatimi çekenler ise Gülen Cemaatine, yani FETÖ/PDY terör örgütüne uzun yıllar hizmet etmiş, eşi mütevelli heyetlerinde görev almış, kendisi Afrika'da Kurban turlarına katılmış AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir'in gösterdiği performans. Diğer yandan 15 Temmuz ve 16 Temmuz'da ortalıklarda görünmeyen, tehlike yatıştıktan sonra yanına kalabalık bir partili topluluğunu alarak, gazeteciler ve televizyoncular eşliğinde Madenci Anıtına show yapmaya giden AKP'li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin'in performansı da görülmeye değerdi. *** Ancak Ertan Şahin ve Ahmet Özdemir gibi çocuklarına Gülen Cemaatinin okullarında eğitim aldıran, Ertan Şahin ile birlikte önceki dönemde görevli olarak gittiği ABD seyahatlerinde Fethullah Gülen'i ziyarete gittiği iddia edilen, Türkiye'nin emlak zengini İlçe Belediye Başkan Yardımcılarından biri olan Türker Baykan'ı bu Demokrasiye ve Milli İradeye Sahip Çıkalım mitinglerinde görememek beni şaşırttı desem yalan olur. Gerçi Türker Baykan'ı tanıyanlar iyi bilir ki, o pek ortalıklarda görünmeyi, adının fazla konuşulmasını sevmez! Kısacası kamufle olmayı sever ve iyi bilir. Bu sayede işini iyi yapar! *** Ne diyelim, bizim dikkatimizi çeken bu ayrıntılar, umarım uzun zaman geçmeden her daim 18 yaşında delikanlı olan ve her şeyi bilen, gören devletimizin de dikkatini çeker...   
Ekleme Tarihi: 28 Temmuz 2016 - Perşembe

UMARIM AYRINTILAR DEVLETİN DE DİKKATİNİ ÇEKER!

Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ/PDY) gerçeğe çıkan yüzü ile 15 Temmuz'da giriştiği Cumhuriyet tarihinin en kanlı darbe teşebbüsünün ardından hükümet, devlet kadrolarına sızmış FETÖ/PDY mensubu cemaatçileri temizlemek üzere kapsamlı bir temizlik operasyonuna girişti.

Çeşitli kurumlardan her kademeden görevden alınanların sayısı 150 bini geçti. Görevden alınanlar ve göz altına alınanların büyük çoğunluğu çıkarıldıkları mahkemelerce tutuklanıyor.

***

Bir yandan hükümetin kamudaki temizlik operasyonları devam ederken diğer yandan tüm şehirlerde 'Demokrasiye ve Milli İradeye Sahip Çıkalım' mitingleri devam ediyor.

Mitinglerde ilk başlarda AKP Bayrakları ve seçim müziklerinin çalınması ile birlikte her ne kadar AKP organizasyonu gibi  bir tablo ortaya çıkmış olsa da her kesim tarafından parti ayrımı yapmaksızın, ülkesini seven, demokrasiye karşı girişilen darbe teşebbüsünü lanetleyen vatandaşların sağduyulu katılımları ile Türk Bayrakları ile meydanları doldurmaya devam ediyorlar.

***

Ancak mitinglerde asıl dikkati çeken, adı cemaatle anılan, uzun süre cemaate hizmet etmiş, cemaat sayesinde kamuda ve siyasette bir yerlere gelmiş, makam ve mevkii sahibi olmuş kişilerin herkesten çok kendini parçalarcasına boy göstermeye çalışıyor olması.

Bu muhteremler en ön saflarda yer almak için kendini helak edercesine mücadele etmenin yanı sıra her akşam farklı açılardan boy boy miting fotoğrafları çektirip sosyal medya hesaplarında paylaşıyorlar.

Böylece Ak'landıklarını sanıyor zavallılar.

Yemezler beyler, yemezler!

Ne kadar yırtınırsanız yırtının her şey devlette kayıtlı.

Devlet her zaman 18'inde delikanlı!

***

Bunlardan en çok dikkatimi çekenler ise Gülen Cemaatine, yani FETÖ/PDY terör örgütüne uzun yıllar hizmet etmiş, eşi mütevelli heyetlerinde görev almış, kendisi Afrika'da Kurban turlarına katılmış AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir'in gösterdiği performans.

Diğer yandan 15 Temmuz ve 16 Temmuz'da ortalıklarda görünmeyen, tehlike yatıştıktan sonra yanına kalabalık bir partili topluluğunu alarak, gazeteciler ve televizyoncular eşliğinde Madenci Anıtına show yapmaya giden AKP'li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin'in performansı da görülmeye değerdi.

***

Ancak Ertan Şahin ve Ahmet Özdemir gibi çocuklarına Gülen Cemaatinin okullarında eğitim aldıran, Ertan Şahin ile birlikte önceki dönemde görevli olarak gittiği ABD seyahatlerinde Fethullah Gülen'i ziyarete gittiği iddia edilen, Türkiye'nin emlak zengini İlçe Belediye Başkan Yardımcılarından biri olan Türker Baykan'ı bu Demokrasiye ve Milli İradeye Sahip Çıkalım mitinglerinde görememek beni şaşırttı desem yalan olur.

Gerçi Türker Baykan'ı tanıyanlar iyi bilir ki, o pek ortalıklarda görünmeyi, adının fazla konuşulmasını sevmez!

Kısacası kamufle olmayı sever ve iyi bilir. Bu sayede işini iyi yapar!

***

Ne diyelim, bizim dikkatimizi çeken bu ayrıntılar, umarım uzun zaman geçmeden her daim 18 yaşında delikanlı olan ve her şeyi bilen, gören devletimizin de dikkatini çeker...   

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.