Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

REKLAMLAR BİTTİYSE FİLMİ İZLEYELİM

Seçim sürecinin başından seçilebileceğini kendi bile hayal etmeyen Altuğ Dökmeci, birçok faktörün bir araya gelmesi ile birlikte seçimi kazanarak Kozlu Belediye Başkanı oldu. Seçim sürecinde kendisini çokça eleştirdik. Eleştirilerimizin odak noktası; Altuğ Dökmeci’nin her ne kadar atadan, babadan Kozlu’nun çocuğu olsa dahi Kozlu’yu tanımayışı, Kozlu’nun dinamiklerinden haberdar olmayışı yönündeydi. Bu fikrimin yine arkasındayım. Dökmeci Kozlu’yu tanımıyor! Kozlu’yu tanımıyor derken, Kozlu’da birçok insanı tanımaktan bahsetmiyorum! Bu yüzden yönlendirmelerle hareket ettiğini düşünüyorum. Yoksa bu kadar kısa süre içerisinde bu kadar hatayı bir arada yapmazdı. Yönlendirenler, güvendiği kişi ya da kişiler, iyi niyetli midir? Yoksa kafalarında başka planlar mı var? Orasını ben bilemem. Kendisi çözsün. Ama çiçeği burnunda bir Belediye Başkanı özel çaba sarf etse kendi kendini 45 günde bu kadar yıpratması imkânsızdı. Eğer Dökmeci gerçek anlamda Kozlu’yu tanısa, göreve gelir gelmez, Tıkır tıkır işleyen, pandemide bile Kozlu Halkını mağdur etmeyen, Belediye Başkanının başını ağrıtmayan, Zonguldak’a bile örnek teşkil eden Kozlulu 60 Dolmuşçu esnafının oluşturduğu KOZTAŞ Kooperatifine dokunmazdı. Ne oldu? Geri vites yapmak zorunda kaldı? Sonra gelsin işi toparlamak üzere yapılan açıklamalar… Seçim döneminde söz verip kimsenin ekmeği ile oynamayacağını söyleyen Dökmeci, suçu Ali Bektaş’a atmakla işten attığı 31 insanın vebalinden kurtulamaz! Onların yerine aldığı yandaşların duasından işsiz kalan emekçilerin ahı daha büyük olur!  Altuğ Dökmeci, Kozlu’yu ve Kozlu İnsanının yapısını iyi tanısa bu hamleyi de yapmazdı! Kozlu’da CHP’nin sabit oyu 4bin 500 civarı. 11bin 500 civarı rekor oy alarak Belediye Başkanı seçilen Dökmeci sadece CHP’lilerin oyu ile Belediye Başkanı seçilmediğini aklından çıkarmamalı, parti rozetini çıkartıp herkesin başkanı olmaya çalışmalıdır. Ama Kozlu’yu tanımıyor dediğimiz Altuğ, başka işlerle uğraşmakla meşgul. Partizanca, Belediye’deki liyakat sahibi müdür ve müdür yardımcılarını görevden aldığı yetmez gibi işçileri bile intikam, hesaplaşma, rövanş alma gibi duygularla işyerlerinden başka birimlere sürüyormuş. Kozlu’yu tanısa böyle de davranmaz! Kozlu’yu tanısa Pazar günü sabahın köründe ortalığı ayağa kaldıran, çevreye aşırı rahatsızlık veren ve bu vesile ile tepki ve eleştiri oklarının Belediyeye yönelmesine sebep olan Tofaşçıların festivaline bir hafta sonra yeniden izin vermezdi. Bu kadar hatayı üst üste yap, Sonra T.C Tabelası asarak milleti kafaya alacağını düşün, öylemi? Bir kişinin kamu zararını meşru hale getirmek için mücadele et, sonra sosyal medyada, motosikletle işe gidip gelen dürüst, mütevazi, halkçı başkan profili çizmeye çalış, öyle mi? Yemezler kardeşim, yemezler! Burası Ereğli değil, Kozlu! Yazıma Mevlana’nın o meşhur 7 öğütünden biri ile son vermek istiyorum; ‘Ya göründüğün gibi ol, ya olduğun gibi görün’
Ekleme Tarihi: 15 Mayıs 2024 - Çarşamba

REKLAMLAR BİTTİYSE FİLMİ İZLEYELİM

Seçim sürecinin başından seçilebileceğini kendi bile hayal etmeyen Altuğ Dökmeci, birçok faktörün bir araya gelmesi ile birlikte seçimi kazanarak Kozlu Belediye Başkanı oldu.

Seçim sürecinde kendisini çokça eleştirdik.

Eleştirilerimizin odak noktası;

Altuğ Dökmeci’nin her ne kadar atadan, babadan Kozlu’nun çocuğu olsa dahi Kozlu’yu tanımayışı, Kozlu’nun dinamiklerinden haberdar olmayışı yönündeydi.

Bu fikrimin yine arkasındayım.

Dökmeci Kozlu’yu tanımıyor!

Kozlu’yu tanımıyor derken,

Kozlu’da birçok insanı tanımaktan bahsetmiyorum!

Bu yüzden yönlendirmelerle hareket ettiğini düşünüyorum.

Yoksa bu kadar kısa süre içerisinde bu kadar hatayı bir arada yapmazdı.

Yönlendirenler, güvendiği kişi ya da kişiler, iyi niyetli midir?

Yoksa kafalarında başka planlar mı var?

Orasını ben bilemem.

Kendisi çözsün.

Ama çiçeği burnunda bir Belediye Başkanı özel çaba sarf etse kendi kendini 45 günde bu kadar yıpratması imkânsızdı.

Eğer Dökmeci gerçek anlamda Kozlu’yu tanısa, göreve gelir gelmez,

Tıkır tıkır işleyen, pandemide bile Kozlu Halkını mağdur etmeyen, Belediye Başkanının başını ağrıtmayan, Zonguldak’a bile örnek teşkil eden Kozlulu 60 Dolmuşçu esnafının oluşturduğu KOZTAŞ Kooperatifine dokunmazdı.

Ne oldu? Geri vites yapmak zorunda kaldı?

Sonra gelsin işi toparlamak üzere yapılan açıklamalar…

Seçim döneminde söz verip kimsenin ekmeği ile oynamayacağını söyleyen Dökmeci, suçu Ali Bektaş’a atmakla işten attığı 31 insanın vebalinden kurtulamaz!

Onların yerine aldığı yandaşların duasından işsiz kalan emekçilerin ahı daha büyük olur! 

Altuğ Dökmeci, Kozlu’yu ve Kozlu İnsanının yapısını iyi tanısa bu hamleyi de yapmazdı!

Kozlu’da CHP’nin sabit oyu 4bin 500 civarı.

11bin 500 civarı rekor oy alarak Belediye Başkanı seçilen Dökmeci sadece CHP’lilerin oyu ile Belediye Başkanı seçilmediğini aklından çıkarmamalı, parti rozetini çıkartıp herkesin başkanı olmaya çalışmalıdır.

Ama Kozlu’yu tanımıyor dediğimiz Altuğ, başka işlerle uğraşmakla meşgul.

Partizanca, Belediye’deki liyakat sahibi müdür ve müdür yardımcılarını görevden aldığı yetmez gibi işçileri bile intikam, hesaplaşma, rövanş alma gibi duygularla işyerlerinden başka birimlere sürüyormuş.

Kozlu’yu tanısa böyle de davranmaz!

Kozlu’yu tanısa Pazar günü sabahın köründe ortalığı ayağa kaldıran, çevreye aşırı rahatsızlık veren ve bu vesile ile tepki ve eleştiri oklarının Belediyeye yönelmesine sebep olan Tofaşçıların festivaline bir hafta sonra yeniden izin vermezdi.

Bu kadar hatayı üst üste yap,

Sonra T.C Tabelası asarak milleti kafaya alacağını düşün, öylemi?

Bir kişinin kamu zararını meşru hale getirmek için mücadele et, sonra sosyal medyada, motosikletle işe gidip gelen dürüst, mütevazi, halkçı başkan profili çizmeye çalış, öyle mi?

Yemezler kardeşim, yemezler!

Burası Ereğli değil, Kozlu!

Yazıma Mevlana’nın o meşhur 7 öğütünden biri ile son vermek istiyorum;

‘Ya göründüğün gibi ol, ya olduğun gibi görün’

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.