Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

EMNİYET TEDBİR ALMALI

Kozlu Belediyesi’nin yeni oluşturduğu yeşil alanlar ile Kozlu Sahili, sadece Kozluluların değil, tüm Zonguldak’ın nefes alacağı başlıca alan konumuna geldi. Özellikle Moda Kafe karşısından başlayıp Polis evi altına kadar olan sahil kesimindeki yeşil alanlar kamp sandalyesini kapan gençlerin hoş sohbet edip, bir şeyler içip, vakit geçirmek için tercih ettiği yegane açık alan konumuna geldi. Uzun süren ve hala tam olarak bitmemiş pandemi sürecinin ardından, özellikle gençlerin akşam gün batımını izlerken, Akdeniz ya da Ege Bölgesindeki turistik alanlarda olduğu gibi biralarını yudumlayıp, hiçbir nahoş duruma prim vermediklerine şahitlik etmek yaşadığımız şehir adına memnuniyet verici bir durum. Ancak her yerde olduğu gibi şehrimizde de kendini bilmez, ortamın güzelliğine zarar verici davranışı sergileyen maganda kılıklılar ortaya çıkmıyor değil. Kızlı erkekli sohbet ederken meşrubat niyetine deniz kenarında iki bira içme olayını yanlış algılayıp, deniz kenarına rakı sofrası kuranlar yada seyyar masanın üzerine örtüsünü serip viski açarak show yaptığını sanan maganda kılıklılar, çevrenin de huzurunu bozuyorlar. Bu tablodan filmin sonu belli oluyor. Sahilde birkaç kendini bilmez yüzünden herkese yasak gelsin… Kolay olan yasaklamak. Denetlemek zor! Avrupa da yada Ülkemizin turistik yerlerindeki nezih ortamı şehrimizde de sağlamak için emniyet güçlerinin daha sıkı denetim gerçekleştirmesi şart. Maganda kılıklıları tespit edip ortamdan uzaklaştırmak çokta zor olmasa gerek… Gelişmiş teknolojiden faydalanılarak bu denetimler dronlar ile bile yapılabilir. Gelişmiş teknolojiyi çok iyi kullanmasını bilen ve bu yönde eğitime verdiği önem ile teşkilatında geldiği günden beri ciddi aşamalar kaydeden İl Emniyet Müdürümüz Ahmet Metin Turanlı’nın bu konuya kayıtsız kalmayacağını ümit ediyorum. Şehrimizde binbir emekle ortaya çıkan güzelliklerin birkaç kendini bilmez yüzünden heba olmasına izin vermeyelim. Bu konuda Emniyetin daha ciddi tedbirler almasını bekliyoruz.
Ekleme Tarihi: 03 Temmuz 2021 - Cumartesi

EMNİYET TEDBİR ALMALI

Kozlu Belediyesi’nin yeni oluşturduğu yeşil alanlar ile Kozlu Sahili, sadece Kozluluların değil, tüm Zonguldak’ın nefes alacağı başlıca alan konumuna geldi.

Özellikle Moda Kafe karşısından başlayıp Polis evi altına kadar olan sahil kesimindeki yeşil alanlar kamp sandalyesini kapan gençlerin hoş sohbet edip, bir şeyler içip, vakit geçirmek için tercih ettiği yegane açık alan konumuna geldi.

Uzun süren ve hala tam olarak bitmemiş pandemi sürecinin ardından, özellikle gençlerin akşam gün batımını izlerken, Akdeniz ya da Ege Bölgesindeki turistik alanlarda olduğu gibi biralarını yudumlayıp, hiçbir nahoş duruma prim vermediklerine şahitlik etmek yaşadığımız şehir adına memnuniyet verici bir durum.

Ancak her yerde olduğu gibi şehrimizde de kendini bilmez, ortamın güzelliğine zarar verici davranışı sergileyen maganda kılıklılar ortaya çıkmıyor değil.

Kızlı erkekli sohbet ederken meşrubat niyetine deniz kenarında iki bira içme olayını yanlış algılayıp, deniz kenarına rakı sofrası kuranlar yada seyyar masanın üzerine örtüsünü serip viski açarak show yaptığını sanan maganda kılıklılar, çevrenin de huzurunu bozuyorlar.

Bu tablodan filmin sonu belli oluyor.

Sahilde birkaç kendini bilmez yüzünden herkese yasak gelsin…

Kolay olan yasaklamak.

Denetlemek zor!

Avrupa da yada Ülkemizin turistik yerlerindeki nezih ortamı şehrimizde de sağlamak için emniyet güçlerinin daha sıkı denetim gerçekleştirmesi şart.

Maganda kılıklıları tespit edip ortamdan uzaklaştırmak çokta zor olmasa gerek…

Gelişmiş teknolojiden faydalanılarak bu denetimler dronlar ile bile yapılabilir.

Gelişmiş teknolojiyi çok iyi kullanmasını bilen ve bu yönde eğitime verdiği önem ile teşkilatında geldiği günden beri ciddi aşamalar kaydeden İl Emniyet Müdürümüz Ahmet Metin Turanlı’nın bu konuya kayıtsız kalmayacağını ümit ediyorum.

Şehrimizde binbir emekle ortaya çıkan güzelliklerin birkaç kendini bilmez yüzünden heba olmasına izin vermeyelim.

Bu konuda Emniyetin daha ciddi tedbirler almasını bekliyoruz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.