Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

Başbakanın Müjdeleri

Ak Parti 6. Olağan İl Kongresine katılmak üzere beraberinde Bakanlar ile birlikte Zonguldak’a gelen Başbakan çeşitli müjdeler verdi.Ak parti İktidarı olarak Zonguldak’ a 15 yılda 15 Milyar TL yatırım yaptıklarını dile getiren Başbakan Binali Yıldırım Zonguldak’a 80 yılda 21 Km yol yapılmışken, kendi 15 yıllık iktidarları döneminde 174 km. bölünmüş yol yapıldığını dile getirdi. CHP Milletvekili Turpçu’nun şirketi tarafından ihalesi alınarak tamamlanamayan 425 yataklı devlet hastanesinin de Mart ayında yeniden ihale edilerek en kısa sürede tamamlanacağı müjdesini veren Başbakan, TTK’da istihdamın artıracak bir program program başlatacaklarını da Zonguldaklılarla paylaştı. Zonguldak’taki maden şehitlerinin de Soma maden şehitleri ile aynı haklardan faydalanmaları için çalışma başlattıklarını müjdeleyen Başbakan Yıldırım maden şehiti yakınlarından birer kişinin de işe alınacağını dile getirdi.Başbakan’ın verdiği müjdeler Zonguldak kamuoyunda mutluluk yaratırken, Alaplı’daki tersaneler sorununun çözümü, filyos vadi projesi ve Zonguldak Havalimanının iç ve dış hat uçuşlarına ne zaman açılacağına dair net bir tarih vermemesi hayal kırıklığı yarattı.***Diğer yandan ekonomik sıkıntılar içinde boğuşan ve diğer yandan modern bir şehir yolunda birçok proje ile gelişme ve ilerleme mücadelesi veren Kozlu İlçesi’nin Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ın Kongre vesilesi ile sorunları dile getiren bir dosyayı Başbakan’a ilettiği ve Başbakan’ın durumu değerlendirmek ve Kozlu Belediyesine çözüm için yardımcı olmak için Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ı Ankara’ya çağırdığı ileri sürüldü.
Ekleme Tarihi: 26 Ocak 2018 - Cuma

Başbakanın Müjdeleri

Ak Parti 6. Olağan İl Kongresine katılmak üzere beraberinde Bakanlar ile birlikte Zonguldak’a gelen Başbakan çeşitli müjdeler verdi.
Ak parti İktidarı olarak Zonguldak’ a 15 yılda 15 Milyar TL yatırım yaptıklarını dile getiren Başbakan Binali Yıldırım Zonguldak’a 80 yılda 21 Km yol yapılmışken, kendi 15 yıllık iktidarları döneminde 174 km. bölünmüş yol yapıldığını dile getirdi. CHP Milletvekili Turpçu’nun şirketi tarafından ihalesi alınarak tamamlanamayan 425 yataklı devlet hastanesinin de Mart ayında yeniden ihale edilerek en kısa sürede tamamlanacağı müjdesini veren Başbakan, TTK’da istihdamın artıracak bir program program başlatacaklarını da Zonguldaklılarla paylaştı. Zonguldak’taki maden şehitlerinin de Soma maden şehitleri ile aynı haklardan faydalanmaları için çalışma başlattıklarını müjdeleyen Başbakan Yıldırım maden şehiti yakınlarından birer kişinin de işe alınacağını dile getirdi.
Başbakan’ın verdiği müjdeler Zonguldak kamuoyunda mutluluk yaratırken, Alaplı’daki tersaneler sorununun çözümü, filyos vadi projesi ve Zonguldak Havalimanının iç ve dış hat uçuşlarına ne zaman açılacağına dair net bir tarih vermemesi hayal kırıklığı yarattı.
***
Diğer yandan ekonomik sıkıntılar içinde boğuşan ve diğer yandan modern bir şehir yolunda birçok proje ile gelişme ve ilerleme mücadelesi veren Kozlu İlçesi’nin Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ın Kongre vesilesi ile sorunları dile getiren bir dosyayı Başbakan’a ilettiği ve Başbakan’ın durumu değerlendirmek ve Kozlu Belediyesine çözüm için yardımcı olmak için Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ı Ankara’ya çağırdığı ileri sürüldü.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.