Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

AK PARTİDEKİ İHANET ELİ ZEKİ TOSUN’A MI DEĞDİ?

     Zeki Tosun’u Ak Parti İl Başkanı olmadan çok önceden tanırım.      Beyefendi ve naif kişiliği ile kendisine hep saygı duymuş, bu çerçevede il başkanı olduktan sonra da saygıya dayalı merhabamız kendisi ile devam etmiştir.     Sakinliği ve sağduyusu ile İl Başkanı olduğu günden bugüne parti içi en yoğun iç çekişmelerin olduğu dönemde bile partisinin kamuoyunda yıpratılmasına izin vermediğini düşünüyorum.      Fazla sert keskin söylemlerden uzak yapısı ile farklı kesimlerden siyasi görüşlerdeki insanların bile şahsında yürüttüğü siyasi harekete hoşgörü ile bakmasına sebep olmuştur. Birisi çıkıp dese ki; ‘Zeki Tosun fanatik siyasal islamcıdır’ inanmam. Ya da, ‘Zeki Tosun Atatürk’ü sevmez, Atatürk’ten rahatsızlık duyar’ buna da inanmam. Çünkü şimdiye kadar tanıdığım Zeki Tosun’un ima yolu ile bile böyle bir beyanını ya da davranışını görmüş ya da işitmiş değilim. Ama ne yalan söyleyeyim Zeki Tosun’un 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Genlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı görselini görünce gözlerime inanamadım. Görsel’de Atatürk yok! Atatürk’ün adı geçmiyor! Üstüne üstlük Bayramın adı olan ‘Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’ ibaresinden ‘Atatürk’ü Anma’ kısmı çıkartılarak, Bayramın Adı sadece ‘Gençlik ve Spor Bayramı’olarak yazılmış. Milli Birlik ve Beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu zamanlarda, Milli Birlik ve Beraberlik duygularımızın tavan yaptığı Milli Bayramlarda, Ak Partili olan ya da olmayan Vatanını, Milletini seven, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Atasına Saygı duyan herkesin sinir uçlarına dokunan bu tür bir davranışı Zeki Tosun gibi birinin bilerek ve isteyerek gerçekleştirmiş olacağına inanamadım…     Tam da Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve akabinde Ak Parti milletvekili Hamdi Uçar’ın Ak Parti içinde hainler var açıklamasının ardından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında yaşanan böyle bir hadise;  Ak Parti Zonguldak Teşkilatında neler oluyor? Gerçekten gizli hain bir el ortalığı karıştırmak için bir şeyler mi yapmaya çalışıyor? Sorularının aklıma gelmesine sebep oldu. Zeki Tosun basın mensupları ile sohbetinde gündem olan konuya ilişkin ‘ihanetçi var mı? Yok mu? Parti içinde biz araştırırız, gerçeği ortaya çıkarırız’ demiş ya…. Bence araştırmayı çok sıkı tutmalı. Cumhuriyetimizin ve Ülkemizin kurucusunu yok sayan, bayramın isminden bile Atatürk’ü çıkartmak suretiyle ülke sevgisine ihanet içeren bu bayram kutlama mesajı görselini Zeki Tosun bilerek ya da isteyerek kendisi hazırlatmamış ise, Parti içerisindeki ihanetin eli kendisine de ulaşmış demektir!
Ekleme Tarihi: 21 Mayıs 2021 - Cuma

AK PARTİDEKİ İHANET ELİ ZEKİ TOSUN’A MI DEĞDİ?

     Zeki Tosun’u Ak Parti İl Başkanı olmadan çok önceden tanırım.

     Beyefendi ve naif kişiliği ile kendisine hep saygı duymuş, bu çerçevede il başkanı olduktan sonra da saygıya dayalı merhabamız kendisi ile devam etmiştir.

    Sakinliği ve sağduyusu ile İl Başkanı olduğu günden bugüne parti içi en yoğun iç çekişmelerin olduğu dönemde bile partisinin kamuoyunda yıpratılmasına izin vermediğini düşünüyorum.

     Fazla sert keskin söylemlerden uzak yapısı ile farklı kesimlerden siyasi görüşlerdeki insanların bile şahsında yürüttüğü siyasi harekete hoşgörü ile bakmasına sebep olmuştur.

Birisi çıkıp dese ki;

‘Zeki Tosun fanatik siyasal islamcıdır’ inanmam.

Ya da,

‘Zeki Tosun Atatürk’ü sevmez, Atatürk’ten rahatsızlık duyar’ buna da inanmam.

Çünkü şimdiye kadar tanıdığım Zeki Tosun’un ima yolu ile bile böyle bir beyanını ya da davranışını görmüş ya da işitmiş değilim.

Ama ne yalan söyleyeyim Zeki Tosun’un 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Genlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı görselini görünce gözlerime inanamadım.

Görsel’de Atatürk yok!

Atatürk’ün adı geçmiyor!

Üstüne üstlük Bayramın adı olan ‘Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’ ibaresinden ‘Atatürk’ü Anma’ kısmı çıkartılarak, Bayramın Adı sadece ‘Gençlik ve Spor Bayramı’olarak yazılmış.

Milli Birlik ve Beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu zamanlarda,

Milli Birlik ve Beraberlik duygularımızın tavan yaptığı Milli Bayramlarda, Ak Partili olan ya da olmayan Vatanını, Milletini seven, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Atasına Saygı duyan herkesin sinir uçlarına dokunan bu tür bir davranışı Zeki Tosun gibi birinin bilerek ve isteyerek gerçekleştirmiş olacağına inanamadım…    

Tam da Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve akabinde Ak Parti milletvekili Hamdi Uçar’ın Ak Parti içinde hainler var açıklamasının ardından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında yaşanan böyle bir hadise;

 Ak Parti Zonguldak Teşkilatında neler oluyor?

Gerçekten gizli hain bir el ortalığı karıştırmak için bir şeyler mi yapmaya çalışıyor?

Sorularının aklıma gelmesine sebep oldu.

Zeki Tosun basın mensupları ile sohbetinde gündem olan konuya ilişkin ‘ihanetçi var mı? Yok mu? Parti içinde biz araştırırız, gerçeği ortaya çıkarırız’ demiş ya….

Bence araştırmayı çok sıkı tutmalı.

Cumhuriyetimizin ve Ülkemizin kurucusunu yok sayan, bayramın isminden bile Atatürk’ü çıkartmak suretiyle ülke sevgisine ihanet içeren bu bayram kutlama mesajı görselini Zeki Tosun bilerek ya da isteyerek kendisi hazırlatmamış ise,

Parti içerisindeki ihanetin eli kendisine de ulaşmış demektir!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.