Sitenin sağında bir giydirme reklam
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
Köşe Yazarı
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
 

NERDE BU MİLLET,NERDE BU DEVLET ?

  01 Nisan 2018 Pazar günü Topbaşı Attila İlkokulu bahçesinde Uyuşturucu ile mücadeleye dikkat çekmek amacıyla Kozlu Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un girişimleriyle Kozlu Ülkü Ocakları Başkanlığınca başlatılan “damarlarındaki asil kanı kirletme.”sloganlı  halkı uyuşturucuya karşı uyarmak amaçlı ikinci toplantı gerçekleştirildi. Ancak akşam saat 18.00’de başlayan toplantıya katılım oldukça azdı. Çağımızın en büyük vebalarından biri olan uyuşturucuyla mücadele öyle bir iki kurumun çabalarıyla olmamalı.Uyuşturucu ile mücadele topyekün olmalı. Son aylarda uyuşturucuya iki kurban vermiş, adı uyuşturucu ile anılan Topbaşı semtindeki bu bilgilendirme toplantısına İlçenin İdare Amirlerinin de katılması halkı bilgilendirmesi gerekmez miydi? Halkın arasında olan bir gazeteci olarak oradaki serzenişlere kulak vermek zorunda olduğumuzun bilincindeyiz.  Mademki Uyuşturucu ile mücadele topyekün olmalı basın olarak biz görevimizi yerine getirdiğimize inanıyoruz ve üstümüze düşeni yaptığımız kanısındayız. Herkes üzerine düşeni yaparsa  bu konuda yol alınır kanaatindeyim.
Ekleme Tarihi: 04 Nisan 2018 - Çarşamba

NERDE BU MİLLET,NERDE BU DEVLET ?

 

01 Nisan 2018 Pazar günü Topbaşı Attila İlkokulu bahçesinde Uyuşturucu ile mücadeleye dikkat çekmek amacıyla Kozlu Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un girişimleriyle Kozlu Ülkü Ocakları Başkanlığınca başlatılan “damarlarındaki asil kanı kirletme.”sloganlı  halkı uyuşturucuya karşı uyarmak amaçlı ikinci toplantı gerçekleştirildi.

Ancak akşam saat 18.00’de başlayan toplantıya katılım oldukça azdı.

Çağımızın en büyük vebalarından biri olan uyuşturucuyla mücadele öyle bir iki kurumun çabalarıyla olmamalı.Uyuşturucu ile mücadele topyekün olmalı.

Son aylarda uyuşturucuya iki kurban vermiş, adı uyuşturucu ile anılan Topbaşı semtindeki bu bilgilendirme toplantısına İlçenin İdare Amirlerinin de katılması halkı bilgilendirmesi gerekmez miydi?

Halkın arasında olan bir gazeteci olarak oradaki serzenişlere kulak vermek zorunda olduğumuzun bilincindeyiz. 

Mademki Uyuşturucu ile mücadele topyekün olmalı basın olarak biz görevimizi yerine getirdiğimize inanıyoruz ve üstümüze düşeni yaptığımız kanısındayız.

Herkes üzerine düşeni yaparsa  bu konuda yol alınır kanaatindeyim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.