Sitenin sağında bir giydirme reklam
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
Köşe Yazarı
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
 

İLLA KAZA OLDUKTAN SONRA MI TEDBİR ALINACAK?

Trafikte güvenliğin çok önemli olduğunu hepimiz biliyoruz.Trafik kurallarını hiçe saydığımızda ya da en ufak bir dalgılıkta istenmeyen olaylarla karışılacağımızı da biliyoruz.Araçlar geçişirken sarkan gençlere çarparsa ne olacak?Tabii ki askerlerimizi uğurlama yapacağız ama sakince ,kuralları alt üst ederek değil.Ancak tabii ki bilmek yetmiyor.Trafik kurallarına ve yasaklara da uymak gerekiyor.Şahsen ben 45 yıllık sürücü olmam hasebiyle yasaklara ve kurallara uyduğum gibi yasaları ve kuralları ihlal edenleri de hassasiyetle takip ederim.Bizim insanlarımız yasakları ve kuralları çiğnemeyi severler.”Yasaklar çiğnenmek içindir !!!”derler .Ne alakaysa.Her kural,her yasak insanların sağlığı içindir.Bu anlamda bilhassa Asker Uğurlamaları çok dikkatimi çekmiştir.Trafikte kemer takmayana ceza uygulanırken Asker Uğurlamalarında tehlikeli araç kullanmak,aşırı gürültüyle çevreyi rahatsız etmek,hele hele araçlarda bulunan gençlerin yarı bellerine kadar camlardan sarkmalarını çok ama çok tehlikeli buluyorum.Hem kendilerini hem de çevreyi tehlikeye maruz bırakıyorlar.Hem sürat ,hem gürültü ve hem de bu sarkmalardan dolayı illa ki bir kaza olduğunda mı müdahale edilecek ? Yetkililere sesleniyorum bu konvoylara bir çeki düzen getirilmesi gerekiyor.
Ekleme Tarihi: 22 Şubat 2017 - Çarşamba

İLLA KAZA OLDUKTAN SONRA MI TEDBİR ALINACAK?

Trafikte güvenliğin çok önemli olduğunu hepimiz biliyoruz.Trafik kurallarını hiçe saydığımızda ya da en ufak bir dalgılıkta istenmeyen olaylarla karışılacağımızı da biliyoruz.Araçlar geçişirken sarkan gençlere çarparsa ne olacak?Tabii ki askerlerimizi uğurlama yapacağız ama sakince ,kuralları alt üst ederek değil.
Ancak tabii ki bilmek yetmiyor.Trafik kurallarına ve yasaklara da uymak gerekiyor.Şahsen ben 45 yıllık sürücü olmam hasebiyle yasaklara ve kurallara uyduğum gibi yasaları ve kuralları ihlal edenleri de hassasiyetle takip ederim.Bizim insanlarımız yasakları ve kuralları çiğnemeyi severler.”Yasaklar çiğnenmek içindir !!!”derler .Ne alakaysa.Her kural,her yasak insanların sağlığı içindir.
Bu anlamda bilhassa Asker Uğurlamaları çok dikkatimi çekmiştir.
Trafikte kemer takmayana ceza uygulanırken Asker Uğurlamalarında tehlikeli araç kullanmak,aşırı gürültüyle çevreyi rahatsız etmek,hele hele araçlarda bulunan gençlerin yarı bellerine kadar camlardan sarkmalarını çok ama çok tehlikeli buluyorum.Hem kendilerini hem de çevreyi tehlikeye maruz bırakıyorlar.
Hem sürat ,hem gürültü ve hem de bu sarkmalardan dolayı illa ki bir kaza olduğunda mı müdahale edilecek ?
Yetkililere sesleniyorum bu konvoylara bir çeki düzen getirilmesi gerekiyor.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.