Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU’DA ADAMINA GÖRE DOĞALGAZ

Kozlu 28.07.2016 - 16:00, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7680+ kez okundu.
 

KOZLU’DA ADAMINA GÖRE DOĞALGAZ

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde esnaf işyerine doğal gaz abonesi yaptıramamanın mağduriyetini yaşıyor.
Şehrin tam merkezinde Ziraat bankasına doğalgaz bağlantısı yapan yetkili şirket hemen bankanın bitişiğinde olan ticarethaneye hattın ulaşmadığı gerekçesi ile abone yapıp hizmet vermiyor. İşletmeci şikâyetini defalarca gaz dağıtım merkezi Akmercan isimli firmaya ilettiğini ancak firma yetkililerinin belediyenin onay vermediğini öne sürerek abone hattını bağlamadıklarını dile getiriyor. Diğer yandan Akmercan firması yetkililerinin, 19 Mayıs Mahallesinde babasının evinin önüne kadar hat döşenmesi için doğalgaz dağıtım şirketine onay veren Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in şehir merkezinde dağıtım hattı için onay vermediği şeklindeki mazeret içeren açıklaması inandırıcı bulunmadı.(BKH)  
Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde esnaf işyerine doğal gaz abonesi yaptıramamanın mağduriyetini yaşıyor.

Şehrin tam merkezinde Ziraat bankasına doğalgaz bağlantısı yapan yetkili şirket hemen bankanın bitişiğinde olan ticarethaneye hattın ulaşmadığı gerekçesi ile abone yapıp hizmet vermiyor.

İşletmeci şikâyetini defalarca gaz dağıtım merkezi Akmercan isimli firmaya ilettiğini ancak firma yetkililerinin belediyenin onay vermediğini öne sürerek abone hattını bağlamadıklarını dile getiriyor.

Diğer yandan Akmercan firması yetkililerinin, 19 Mayıs Mahallesinde babasının evinin önüne kadar hat döşenmesi için doğalgaz dağıtım şirketine onay veren Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in şehir merkezinde dağıtım hattı için onay vermediği şeklindeki mazeret içeren açıklaması inandırıcı bulunmadı.(BKH)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.