Sitenin sağında bir giydirme reklam

YETKİNİN ADI YİNE ENERJİ BİR SEN OLDU

Gündem 26.05.2016 - 15:47, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7344+ kez okundu.
 

YETKİNİN ADI YİNE ENERJİ BİR SEN OLDU

15 Mayıs 2016 itibarı Enerji İş Kolunda yapılan Üye Sayımında,İl Genelinde Enerji Bir SEN ,bütün rakiplerinin toplam sayısını nerede ise ikiye katlanarak,elinde olan yetkiyi, üye sayısını geçen yıla oranla artırarak yeniledi. Enerji Bir SEN örgütlü olduğu, TTK, MTA, DSİ, TEIAŞ, EÜAŞ, SANAYI MÜD, KOSGEB gibi Kurumların hepsinde eksiksiz olarak yetkiyi yeniden elde etti. Enerji İş Kolunda yeniden yetkili sendika seçilmeleri vesilesi ile Enerji Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Sedat Güngör yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; ‘ Sendikacılığa yeni bir boyut getiren Memur SEN ve Bağlı Sendikalar olarak, Çatışma ve Kaos yerine, Diyalog ve Barış ortamını oluşturarak dikleşmeden, dik durarak nelerin başarılacağını herkese göstermiştir. Bu duruş ve mücadele Şeklide Kamu Çalışanlarından gereken desteği almış ve almaya da devam edecektir. Bu bağlamda üyelerimizden aldığımız güç ve destekle, hem Toplumsal Barışa katkı sunuyor, hem de Kamu Çalışanlarının Haklarını korumaya devam ediyoruz. Ülkede huzur, barış ve Kardeşlik içerisinde, artı değer üretilmesini ve Ülkenin Kalkınmasını önemserken, Diğer yandan Kamu Çalışanlarının da Haklı Taleplerinin yerine getirilmesi için var gücümüzle gayret içerisindeyiz. Bizden önce 9 yıl Yetkili olup da hiç bir kazanım elde edemeyen ve şimdi sadece yalan, dolan ve İftirayla varlığını devam ettiren Sendikaların aksine, Enerji Bir Sen camiası olarak,asla yalan,Dolan ve İftiraya baş vurmadan,Yetki ve Sorumluluğumuzun bilinciyle,Üyelerimizden aldığımız güç ile yolumuza Etkili ve Yetkili olarak devam ediyoruz. Bütün İş Kolumuzdaki Kurum ve Kuruluşlarda, rakip sendikaların toplam sayısından 425 kişi daha fazla bir Sayı olan 950 üye sayısı ile İş Kolumuzda yetkiyi almamızda emeği geçen bütün üyelerimize, delegelerimize, işyeri temsilcilerimize ve Yönetim Kurulu üyelerimize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca her zaman ve her konuda bizlerden desteğini esirgemeyen Enerji Bir SEN Genel Merkez Yönetimimize de çok teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, Sayın Binali YILDIRIM beyin Başbakanlığında kurulan 65'ci Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nin de hayırlı olmasını, Ülkenin öncelikli ve acil sorunlarına, kalıcı çözümler sunmasını diliyorum.’dedi.(BKH)

15 Mayıs 2016 itibarı Enerji İş Kolunda yapılan Üye Sayımında,İl Genelinde Enerji Bir SEN ,bütün rakiplerinin toplam sayısını nerede ise ikiye katlanarak,elinde olan yetkiyi, üye sayısını geçen yıla oranla artırarak yeniledi.

Enerji Bir SEN örgütlü olduğu, TTK, MTA, DSİ, TEIAŞ, EÜAŞ, SANAYI MÜD, KOSGEB gibi Kurumların hepsinde eksiksiz olarak yetkiyi yeniden elde etti.

Enerji İş Kolunda yeniden yetkili sendika seçilmeleri vesilesi ile Enerji Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Sedat Güngör yaptığı açıklamada şunları dile getirdi;

‘ Sendikacılığa yeni bir boyut getiren Memur SEN ve Bağlı Sendikalar olarak,
Çatışma ve Kaos yerine, Diyalog ve Barış ortamını oluşturarak dikleşmeden, dik durarak nelerin başarılacağını herkese göstermiştir.
Bu duruş ve mücadele Şeklide Kamu Çalışanlarından gereken desteği almış ve almaya da devam edecektir.
Bu bağlamda üyelerimizden aldığımız güç ve destekle, hem Toplumsal Barışa katkı sunuyor, hem de Kamu Çalışanlarının Haklarını korumaya devam ediyoruz.
Ülkede huzur, barış ve Kardeşlik içerisinde, artı değer üretilmesini ve Ülkenin Kalkınmasını önemserken, Diğer yandan Kamu Çalışanlarının da Haklı Taleplerinin yerine getirilmesi için var gücümüzle gayret içerisindeyiz.
Bizden önce 9 yıl Yetkili olup da hiç bir kazanım elde edemeyen ve şimdi sadece yalan, dolan ve İftirayla varlığını devam ettiren Sendikaların aksine, Enerji Bir Sen camiası olarak,asla yalan,Dolan ve İftiraya baş vurmadan,Yetki ve Sorumluluğumuzun bilinciyle,Üyelerimizden aldığımız güç ile yolumuza Etkili ve Yetkili olarak devam ediyoruz.
Bütün İş Kolumuzdaki Kurum ve Kuruluşlarda, rakip sendikaların toplam sayısından 425 kişi daha fazla bir Sayı olan 950 üye sayısı ile İş Kolumuzda yetkiyi almamızda emeği geçen bütün üyelerimize, delegelerimize, işyeri temsilcilerimize ve Yönetim Kurulu üyelerimize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.
Ayrıca her zaman ve her konuda bizlerden desteğini esirgemeyen Enerji Bir SEN Genel Merkez Yönetimimize de çok teşekkür ediyorum.
Bu vesileyle, Sayın Binali YILDIRIM beyin Başbakanlığında kurulan 65'ci Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nin de hayırlı olmasını, Ülkenin öncelikli ve acil sorunlarına, kalıcı çözümler sunmasını diliyorum.’dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.