Sitenin sağında bir giydirme reklam

SP adaylarından Emekliler Derneği'ne ziyaret

Gündem 30.09.2015 - 17:15, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7764+ kez okundu.
 

SP adaylarından Emekliler Derneği'ne ziyaret

Saadet partisi Zonguldak Millet Vekili adayları Türkiye işçi emeklileri derneğini ziyaret etti,   Saadet partisi Zonguldak Millet Vekili adayları Yusuf Çetin Samet Güngör Mehmet Ulu Türkiye işçi emeklileri derneğini ziyaret etti.   Yusuf Çetin:”Emeklilerin gerçekten problemlerini bildiğini emeklilerin de boş vaatlere kanmaması gerektiğini altını çizen Yusuf çetin geçmişte olduğu gibi emeklilerin tek temsilcisi olduğunu eğer emekliler kendilerine destek verilirse seçilmemesi için hiçbir sebebin olmadığını 150 bin emeklisi olan bir kentin emekli bir temsilcisi olduğunu ifade ederek destek istedi.   Samet Güngör:" Bizler 1996 da geldik yüzünüzü güldürdük bizden sonra gelenler ne yazık ki emeklilerimizin memurumuzun işçimizin yüzüne bakmadılar,İçler acısı bir durum var inşallah bizim iktidarımızda,yine halkımızın yüzünü güldüreceğiz %50 zamla kaldığımız yerden devam edeceğiz .Zonguldak'ımız ve Zonguldak'lının hakkını almak için mücadele veriyoruz ve desteklerinizi talep ediyoruz"  Emekliler Dernek Başkanı Hüseyin Memiş’te bir tek desteklenecek partinin saadet partisinin olduğunu geçmişte Prf.dr Necmettin Erbakan başbakanlığında kurulan 54. hükümetin kendilerine sahip çıktıklarını bildiklerini buna göre davranacaklarını ifade ettiler.

Saadet partisi Zonguldak Millet Vekili adayları Türkiye işçi emeklileri derneğini ziyaret etti,

 

Saadet partisi Zonguldak Millet Vekili adayları Yusuf Çetin Samet Güngör Mehmet Ulu Türkiye işçi emeklileri derneğini ziyaret etti.

 

Yusuf Çetin:”Emeklilerin gerçekten problemlerini bildiğini emeklilerin de boş vaatlere kanmaması gerektiğini altını çizen Yusuf çetin geçmişte olduğu gibi emeklilerin tek temsilcisi olduğunu eğer emekliler kendilerine destek verilirse seçilmemesi için hiçbir sebebin olmadığını 150 bin emeklisi olan bir kentin emekli bir temsilcisi olduğunu ifade ederek destek istedi.

 

Samet Güngör:" Bizler 1996 da geldik yüzünüzü güldürdük bizden sonra gelenler ne yazık ki emeklilerimizin memurumuzun işçimizin yüzüne bakmadılar,İçler acısı bir durum var inşallah bizim iktidarımızda,yine halkımızın yüzünü güldüreceğiz %50 zamla kaldığımız yerden devam edeceğiz .Zonguldak'ımız ve Zonguldak'lının hakkını almak için mücadele veriyoruz ve desteklerinizi talep ediyoruz"

 Emekliler Dernek Başkanı Hüseyin Memiş’te bir tek desteklenecek partinin saadet partisinin olduğunu geçmişte Prf.dr Necmettin Erbakan başbakanlığında kurulan 54. hükümetin kendilerine sahip çıktıklarını bildiklerini buna göre davranacaklarını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.