Sitenin sağında bir giydirme reklam

BU KUBBET-ÜS SAHRA NE İŞ?

Kozlu 28.04.2016 - 13:13, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8065+ kez okundu.
 

BU KUBBET-ÜS SAHRA NE İŞ?

Kozlu Belediyesi Kendi Hazırlattığı YeniRevizyon İmar planında belirtilen İbadethane alanı boş dururken kamunun kullanımına açık sosyal alana neden Cami yapıyor?Kozlu Belediyesi Sahil’de Kubbet-Us Sahra adında mini bir camii inşa etmeye başladı.Ancak Caminin Belediyenin Revizyon İmar Planı içerisinde belirtilen Yeni Kaymakamlık hizmet binasının arkasındaki İbadethane alanına değil de yaklaşık 50mt. İlerisinde planda belirtilmeyen sosyal alana yapılması akıllara soru işareti getirdi.Acaba bu şekilde Kaymakamlık Hizmet Binası arkasında İbadethane alanı olarak belirtilen alan farklı bir şekilde mi değerlendirilmek isteniyor?Eğer değil ise 50mt ileriye tekrar büyük bir cami mi yapılacak?Kamuoyunda da bilindiği üzere Kozlu Müftüsü Metin Aykut, Belediye tarafından hazırlanan yeni revizyon imar planlarında, Yeni Kaymakamlık Hizmet Binası arkasında yer alan ibadethane alanının küçültülerek ticari alan çıkartılmasına tepki gösterdiği için siyasi kanaldan tayini çıkartılmak istenmiş ve sonunda görevlendirme ile Adıyaman’a gönderilmişti.

Kozlu Belediyesi Kendi Hazırlattığı YeniRevizyon İmar planında belirtilen İbadethane alanı boş dururken kamunun kullanımına açık sosyal alana neden Cami yapıyor?
Kozlu Belediyesi Sahil’de Kubbet-Us Sahra adında mini bir camii inşa etmeye başladı.
Ancak Caminin Belediyenin Revizyon İmar Planı içerisinde belirtilen Yeni Kaymakamlık hizmet binasının arkasındaki İbadethane alanına değil de yaklaşık 50mt. İlerisinde planda belirtilmeyen sosyal alana yapılması akıllara soru işareti getirdi.
Acaba bu şekilde Kaymakamlık Hizmet Binası arkasında İbadethane alanı olarak belirtilen alan farklı bir şekilde mi değerlendirilmek isteniyor?
Eğer değil ise 50mt ileriye tekrar büyük bir cami mi yapılacak?
Kamuoyunda da bilindiği üzere Kozlu Müftüsü Metin Aykut, Belediye tarafından hazırlanan yeni revizyon imar planlarında, Yeni Kaymakamlık Hizmet Binası arkasında yer alan ibadethane alanının küçültülerek ticari alan çıkartılmasına tepki gösterdiği için siyasi kanaldan tayini çıkartılmak istenmiş ve sonunda görevlendirme ile Adıyaman’a gönderilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.