Sitenin sağında bir giydirme reklam

ZONGULDAK SINAV KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN GURURLANDIRAN BAŞARI

Eğitim 14.12.2023 - 21:13, Güncelleme: 14.12.2023 - 21:13 1919+ kez okundu.
 

ZONGULDAK SINAV KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN GURURLANDIRAN BAŞARI

Zonguldak’ı Avrupa’da Temsil Edecekler
Zonguldak’ı Avrupa’da Temsil Edecekler  Zonguldak Sınav Koleji Anadolu Lisesi öğrencileri Göksel Gerey, Onur Akasoy, Meryem Balta, Alperen Kuyumcu 01-03 Aralık tarihleri arasında Kuşadasında gerçekleştirilen Avrupa Birliği destekli Küresel Vatandaşlık Zirvesinde (Global Citizenship Summit) Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri başlığı altında ingilizce olarak sundukları proje ile jürinin takdirini kazanarak birinci oldular. Öğrenciler bu başarılarından dolayı aldıkları davet üzerine Nisan ayında Belçika’nın başkenti Brüksel’e  giderek Avrupa Birliği merkezini ziyaret edecekler, ilimizi ve ülkemizi temsil edecekler.(BKH)
Zonguldak’ı Avrupa’da Temsil Edecekler

Zonguldak’ı Avrupa’da Temsil Edecekler

  Zonguldak Sınav Koleji Anadolu Lisesi öğrencileri Göksel Gerey, Onur Akasoy, Meryem Balta, Alperen Kuyumcu 01-03 Aralık tarihleri arasında Kuşadasında gerçekleştirilen Avrupa Birliği destekli Küresel Vatandaşlık Zirvesinde (Global Citizenship Summit) Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri başlığı altında ingilizce olarak sundukları proje ile jürinin takdirini kazanarak birinci oldular.

Öğrenciler bu başarılarından dolayı aldıkları davet üzerine Nisan ayında Belçika’nın başkenti Brüksel’e  giderek Avrupa Birliği merkezini ziyaret edecekler, ilimizi ve ülkemizi temsil edecekler.(BKH)

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.