Sitenin sağında bir giydirme reklam

ZBEÜ KDZ.EREĞLİ TURİZM FAKÜLTESİ AKADEMİK KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Eğitim (Web Sitesi) - Web Sitesi | 12.04.2023 - 11:24, Güncelleme: 12.04.2023 - 11:24 9411+ kez okundu.
 

ZBEÜ KDZ.EREĞLİ TURİZM FAKÜLTESİ AKADEMİK KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Karadeniz Ereğli Turizm Fakültesi 2022 Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in katılımıyla yapıldı.
Karadeniz Ereğli Turizm Fakültesi 2022 Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in katılımıyla yapıldı. ZBEÜ Karadeniz Ereğli Turizm Fakültesi 2022 Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı bugün Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in katılımıyla gerçekleşti. Turizm Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu,  Karadeniz Ereğli Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Pekkaya, Dekan Yardımcısı Doktor Öğretim Üyesi Makbule Civelek, bölüm başkanları ve akademik personel katıldı. Toplantıda Dekan Pekkaya fakültenin 2022 yılı faaliyetleri ve performansı hakkında sunum yaptı. Pekkaya sunumunda, fakültede yapılan faaliyetler, bölüm ve birimler, akademik performans, ulusal ve uluslararası yayınlar, hayata geçirilen projeler vb. konularda nicel veriler aktardı. ‘Yeni dönemde daha fazla ilerleme kaydetmeliyiz’ Sunumun ardından konuşan Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, yeni dönemde daha fazla ilerleme kaydedilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Rektör Özölçer, imkanlar dahilinde Turizm Fakültesine her türlü desteğin verileceğini söyledi. Her bir akademisyeni tek tek dinleyen Rektör Özölçer, yeni dönemde daha çok performans gösterilmesi gerektiğini dile getirdi.
Karadeniz Ereğli Turizm Fakültesi 2022 Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in katılımıyla yapıldı.

Karadeniz Ereğli Turizm Fakültesi 2022 Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in katılımıyla yapıldı.

ZBEÜ Karadeniz Ereğli Turizm Fakültesi 2022 Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı bugün Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in katılımıyla gerçekleşti. Turizm Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu,   Karadeniz Ereğli Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Pekkaya, Dekan Yardımcısı Doktor Öğretim Üyesi Makbule Civelek, bölüm başkanları ve akademik personel katıldı.

Toplantıda Dekan Pekkaya fakültenin 2022 yılı faaliyetleri ve performansı hakkında sunum yaptı. Pekkaya sunumunda, fakültede yapılan faaliyetler, bölüm ve birimler, akademik performans, ulusal ve uluslararası yayınlar, hayata geçirilen projeler vb. konularda nicel veriler aktardı.

‘Yeni dönemde daha fazla ilerleme kaydetmeliyiz’

Sunumun ardından konuşan Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, yeni dönemde daha fazla ilerleme kaydedilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Rektör Özölçer, imkanlar dahilinde Turizm Fakültesine her türlü desteğin verileceğini söyledi. Her bir akademisyeni tek tek dinleyen Rektör Özölçer, yeni dönemde daha çok performans gösterilmesi gerektiğini dile getirdi.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.