Sitenin sağında bir giydirme reklam

REKTÖR ÖZÖLÇER, KÜLLİYEDE

Eğitim 12.10.2023 - 22:05, Güncelleme: 18.10.2023 - 21:18 4724+ kez okundu.
 

REKTÖR ÖZÖLÇER, KÜLLİYEDE

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, 2023-2024 akademik yılı açılış programına katıldı.
ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, 2023-2024 akademik yılı açılış programına katıldı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve bütün üniversite rektörleri, ZBEÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ve Prof. Dr. Servet Karasu, Genel Sekreter Prof. Dr. Zehra Safi Öz, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şemseddin Dağlı, ZBEÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. İlker Kömürcü, ZBEÜ Hastane Başhekimi Doç. Dr. Özcan Pişkin, ZBEÜ Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri ZBEÜ-OVAT Takımı Kaptanı Taha Yıldız ve B-Dispate Uzay Takımından Kaan Gökdoğan katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılışında Türk Müziği koro dinletisi yapıldı. Ardından Türk yükseköğretiminin gelişimini ve şu anki mevcut durumunu anlatan bir video gösterimi gerçekleştirildi. Törenin açılışında konuşan YÖK Başkanı Erol Özvar, 2023 senesinde kontenjanların yüzde 99,8 gibi çok yüksek bir doluluk oranına ulaştığını söyledi ve 98 ülkeden 340 bine yakın uluslararası öğrenciye üniversitelerde öğrenim görme imkânı sağlandığını belirtti. Konuşmaların ardından YÖK tarafından “bireysel, kurumsal, özel alan ve özel” olmak üzere dört kategoride verilen “YÖK 2023 Üstün Başarı Ödülleri” sahiplerini buldu.
ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, 2023-2024 akademik yılı açılış programına katıldı.

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, 2023-2024 akademik yılı açılış programına katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve bütün üniversite rektörleri, ZBEÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ve Prof. Dr. Servet Karasu, Genel Sekreter Prof. Dr. Zehra Safi Öz, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şemseddin Dağlı, ZBEÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. İlker Kömürcü, ZBEÜ Hastane Başhekimi Doç. Dr. Özcan Pişkin, ZBEÜ Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri ZBEÜ-OVAT Takımı Kaptanı Taha Yıldız ve B-Dispate Uzay Takımından Kaan Gökdoğan katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılışında Türk Müziği koro dinletisi yapıldı. Ardından Türk yükseköğretiminin gelişimini ve şu anki mevcut durumunu anlatan bir video gösterimi gerçekleştirildi. Törenin açılışında konuşan YÖK Başkanı Erol Özvar, 2023 senesinde kontenjanların yüzde 99,8 gibi çok yüksek bir doluluk oranına ulaştığını söyledi ve 98 ülkeden 340 bine yakın uluslararası öğrenciye üniversitelerde öğrenim görme imkânı sağlandığını belirtti.
Konuşmaların ardından YÖK tarafından “bireysel, kurumsal, özel alan ve özel” olmak üzere dört kategoride verilen “YÖK 2023 Üstün Başarı Ödülleri” sahiplerini buldu.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.