Sitenin sağında bir giydirme reklam

MÜFTÜOĞLU: EREĞLİ HARİÇ MUHTEŞEMDİ

Ereğli 09.10.2015 - 17:23, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3866+ kez okundu.
 

MÜFTÜOĞLU: EREĞLİ HARİÇ MUHTEŞEMDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak 5’inci sıra Milletvekili adayı, tecrübeli kadın siyasetçi Buket Müftüoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 5 Ekim’de gerçekleştirdiği Zonguldak programını değerlendirdi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak 5’inci sıra Milletvekili adayı, tecrübeli kadın siyasetçi Buket Müftüoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 5 Ekim’de gerçekleştirdiği Zonguldak programını değerlendirdi. Müftüoğlu, Alaplı’dan başlayarak Kilimli hariç 7 İlçede gerçekleştirilen miting, toplantı ve açılış programlarının Kdz. Ereğli dışında muhteşem bir ilgi ve yoğunlukta olduğunu dile getirdi. Pozitif, çevresinde sevilen, dostu ve arkadaşı çok olan insanların yaptıkları işlerinde güzel olduğunu ifade eden Müftüoğlu sözlerini şöyle sürdürdü; ‘Bu bağlamda, İl Başkanımız Sayın Ertuğrul Koltuk çok samimi, içten bir kişiliğe sahip. İyi niyetini ve samimiyetini yaptığı her işte olduğu gibi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Zonguldak programını yaparken de ortaya koydu. İl başkanımızın yaptığı programın Ereğli’yi kapsayan bölümünde miting yerine halkla kucaklaşma, pazaryeri, Bozhane ve balıkçı barınakları ziyaretleri vardı.  Ancak Kdz. Ereğli İlçe teşkilatı ve Ereğli’den kontenjan 2’inci sıra Milletvekili adayı Ünal Demirtaş bu konuda hazırlıksız olmalarına rağmen Ereğli’de miting yapılması konusunda ısrarcı oldular. Bizde son kararı kendilerine bırakarak yaptıkları programa uyduk. Sonuç Genel Başkanımız, partililerimiz ve kamuoyu neslinde hayal kırıklığı ile karşılansa da Zonguldak, Gökçebey ve Çaycuma’da gerçekleştirilen programların muhteşemliği, Ereğli’deki hayal kırıklığını unutturdu. Birinci sıra Milletvekili adayından beşinci sıra adayına kadar, İl Başkanı’ndan teşkilattaki hizmetliye ya da şoförüne kadar hepimizin tek bir amacı var. 1 Kasım genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisini oylarını artırarak yeniden Zonguldak’ta birinci parti yapmak ve Türkiye haritasında gurur kaynağımız olan Zonguldak’ı yeniden kırmızıya boyamaktır. Burada önemli olan kişilerin değil CHP’nin çıkarları ve başarısıdır.’ dedi.(BKH)
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak 5’inci sıra Milletvekili adayı, tecrübeli kadın siyasetçi Buket Müftüoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 5 Ekim’de gerçekleştirdiği Zonguldak programını değerlendirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak 5’inci sıra Milletvekili adayı, tecrübeli kadın siyasetçi Buket Müftüoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 5 Ekim’de gerçekleştirdiği Zonguldak programını değerlendirdi.

Müftüoğlu, Alaplı’dan başlayarak Kilimli hariç 7 İlçede gerçekleştirilen miting, toplantı ve açılış programlarının Kdz. Ereğli dışında muhteşem bir ilgi ve yoğunlukta olduğunu dile getirdi.

Pozitif, çevresinde sevilen, dostu ve arkadaşı çok olan insanların yaptıkları işlerinde güzel olduğunu ifade eden Müftüoğlu sözlerini şöyle sürdürdü;

‘Bu bağlamda, İl Başkanımız Sayın Ertuğrul Koltuk çok samimi, içten bir kişiliğe sahip. İyi niyetini ve samimiyetini yaptığı her işte olduğu gibi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Zonguldak programını yaparken de ortaya koydu.

İl başkanımızın yaptığı programın Ereğli’yi kapsayan bölümünde miting yerine halkla kucaklaşma, pazaryeri, Bozhane ve balıkçı barınakları ziyaretleri vardı.  Ancak Kdz. Ereğli İlçe teşkilatı ve Ereğli’den kontenjan 2’inci sıra Milletvekili adayı Ünal Demirtaş bu konuda hazırlıksız olmalarına rağmen Ereğli’de miting yapılması konusunda ısrarcı oldular. Bizde son kararı kendilerine bırakarak yaptıkları programa uyduk. Sonuç Genel Başkanımız, partililerimiz ve kamuoyu neslinde hayal kırıklığı ile karşılansa da Zonguldak, Gökçebey ve Çaycuma’da gerçekleştirilen programların muhteşemliği, Ereğli’deki hayal kırıklığını unutturdu.

Birinci sıra Milletvekili adayından beşinci sıra adayına kadar, İl Başkanı’ndan teşkilattaki hizmetliye ya da şoförüne kadar hepimizin tek bir amacı var. 1 Kasım genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisini oylarını artırarak yeniden Zonguldak’ta birinci parti yapmak ve Türkiye haritasında gurur kaynağımız olan Zonguldak’ı yeniden kırmızıya boyamaktır.

Burada önemli olan kişilerin değil CHP’nin çıkarları ve başarısıdır.’ dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.