Sitenin sağında bir giydirme reklam

MFA KADIN VOLEYBOL TAKIMI KOZLU ORTAOKULUNDA

Gündem 26.10.2022 - 18:53, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4311+ kez okundu.
 

MFA KADIN VOLEYBOL TAKIMI KOZLU ORTAOKULUNDA

Başarıları ile Zonguldak’ın gurur kaynağı haline gelen TVF 2.Ligi Kadınlar 10. Gurupta mücadele eden MFA Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı Oyuncuları ile Baş antrenörü Yusuf Yavuzarslan ve idari Genel menejer Orhan Yazıcı’dan oluşan Teknik heyet, Kozlu Ortaokulu’nun minik voleybolcuları ile bir araya geldi.
Başarıları ile Zonguldak’ın gurur kaynağı haline gelen TVF 2.Ligi Kadınlar 10. Gurupta mücadele eden MFA Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı Oyuncuları ile Baş antrenörü Yusuf Yavuzarslan  ve idari Genel menejer Orhan Yazıcı’dan oluşan Teknik heyet, Kozlu Ortaokulu’nun minik voleybolcuları ile bir araya geldi. Kozlu Halk Eğitim Merkezi’nin işbirliği ile organize edilen organizasyona Kozlu Ortaokulu Müdürü Tuncay Korku, Kozlu Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Meltem Kadıoğlu, Kozlu Gazeteciler Cemiyeti(KGC) Başkanı Tansel Kardeş ile Kozlu Ortaokulu Voleybol Takımı Antrenörleri, Beden Eğitimi Öğretmenleri Efkan Demir ve Mehmet Hatipoğlu katıldılar. Söyleşi ile başlayan etkinlikte Kozlu Ortaokulu’nun minik Voleybolcuları MFA Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımının başarılı oyuncuları olan büyüklerine Voleybol sporu ile ilgili sorular sordular. MFA Spor Kulübü İdari Genel menajeri Orhan Yazıcı Spor başarısının eğitim başarısı ile birlikte devam ederse anlamı ve önemi olduğuna vurgu yaparak Voleybol sporuna gönül veren miniklere eğitim hayatlarındaki başarıya önem vermeleri tavsiyesinde bulundu. Söyleşi sonrası yapılan çekiliş ile 3 minik voleybolcu profesyonel ablalarının formalarını hediye olarak kazandı. Kozlu Ortaokulu Müdürü Tuncay Korku etkinlikte katkısı olan Kozlu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne, etkinliğe katılan teknik heyet ve MFA Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı oyuncularına teşekkür ederek, başarılarının devamı dileklerinde bulundu. Etkinliğin ardından minik voleybolcular okul bahçesinde rol modelleri olan profesyonel voleybolcu ablalarına ikramlarda bulundular, birlikte fotoğraf çekinerek sohbet ettiler.(BKH)
Başarıları ile Zonguldak’ın gurur kaynağı haline gelen TVF 2.Ligi Kadınlar 10. Gurupta mücadele eden MFA Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı Oyuncuları ile Baş antrenörü Yusuf Yavuzarslan ve idari Genel menejer Orhan Yazıcı’dan oluşan Teknik heyet, Kozlu Ortaokulu’nun minik voleybolcuları ile bir araya geldi.

Başarıları ile Zonguldak’ın gurur kaynağı haline gelen TVF 2.Ligi Kadınlar 10. Gurupta mücadele eden MFA Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı Oyuncuları ile Baş antrenörü Yusuf Yavuzarslan  ve idari Genel menejer Orhan Yazıcı’dan oluşan Teknik heyet, Kozlu Ortaokulu’nun minik voleybolcuları ile bir araya geldi.

Kozlu Halk Eğitim Merkezi’nin işbirliği ile organize edilen organizasyona Kozlu Ortaokulu Müdürü Tuncay Korku, Kozlu Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Meltem Kadıoğlu, Kozlu Gazeteciler Cemiyeti(KGC) Başkanı Tansel Kardeş ile Kozlu Ortaokulu Voleybol Takımı Antrenörleri, Beden Eğitimi Öğretmenleri Efkan Demir ve Mehmet Hatipoğlu katıldılar.

Söyleşi ile başlayan etkinlikte Kozlu Ortaokulu’nun minik Voleybolcuları MFA Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımının başarılı oyuncuları olan büyüklerine Voleybol sporu ile ilgili sorular sordular.

MFA Spor Kulübü İdari Genel menajeri Orhan Yazıcı Spor başarısının eğitim başarısı ile birlikte devam ederse anlamı ve önemi olduğuna vurgu yaparak Voleybol sporuna gönül veren miniklere eğitim hayatlarındaki başarıya önem vermeleri tavsiyesinde bulundu.

Söyleşi sonrası yapılan çekiliş ile 3 minik voleybolcu profesyonel ablalarının formalarını hediye olarak kazandı.

Kozlu Ortaokulu Müdürü Tuncay Korku etkinlikte katkısı olan Kozlu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne, etkinliğe katılan teknik heyet ve MFA Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı oyuncularına teşekkür ederek, başarılarının devamı dileklerinde bulundu.

Etkinliğin ardından minik voleybolcular okul bahçesinde rol modelleri olan profesyonel voleybolcu ablalarına ikramlarda bulundular, birlikte fotoğraf çekinerek sohbet ettiler.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.