Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kötü günler kapıda gibi…

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 24.04.2024 - 22:46, Güncelleme: 24.04.2024 - 22:46 1500 kez okundu.
 

Kötü günler kapıda gibi…

Perşembenin gelişi Çarşambadan bellidir!
Kötü günler kapıda gibi… Seçim dönemi süresince çok eleştirdiğim Altuğ Dökmeci kendisinin bile hayal edemeyeceği bir oy oranı ile seçimi kazanarak Kozlu Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu. Halkın tercihine herkes saygı duyacak. Kozlu adına temennimiz başarılı olması. Dileriz başarılı olur da bizi mahcup eder. O zaman da takdir edip destek vermeyi de biliriz. Yalnız her ne kadar şimdilik bunu söylemek için biraz erken olsa da, tablo pek öyle görünmüyor. İlk ay maaşların tamamı yatmadı. Önümüzdeki aydan sonra İller Bankası kesintileri başlayacak. Herhangi bir kesintinin olmadığı ilk ay tam yatmayan maaşlar kesintilerin olduğu aylarda nasıl tam yatacak orası meçhul. Seçim sürecinde ‘işten kimseyi çıkarmayacağız’ dediler ama sözleşmesi biteceklerin listesi yapılmış. ‘Biz işten çıkartmadık sözleşmeleri bitti, biz sadece ekonomik durumdan dolayı sözleşmeleri yenilemedik’ diyecekler. İlk işsiz kalanları bu ay sonu Kozlu kamuoyu duyar. Yeni başkanın kiminle çalışacağı muhakkak ki kendi takdiridir. Kendi ekibini ve çalışma arkadaşlarını seçmesinden doğal bir şey olamaz. Ancak daha başlar başlamaz intikam hırsı ile liyakat sahibi insanları görevden alıp onların yerine daha liyakatsiz insanları atamakla Kozlu’ya ne kadar başarılı hizmet edilir? Onu da izleyip göreceğiz. Bu arada kulağımıza gelenlere göre çok erken olmasına rağmen kendi meclis üyeleri ile de başkan arasında şimdiden bazı anlaşmazlıklar baş göstermiş.  Şimdilik detaya girmek istemiyorum ama ilerleyen günlerde toplu taşıma anlamında da Kozlu’yu çok ciddi sorunlar bekliyor gibi görünüyor… Şimdilik bu kadar. Tekrar söylüyorum, dilerim biz yanılırız ve Altuğ Dökmeci ve ekibi Kozlu adına güzel şeyler yapar. Ama ne derler Perşembenin gelişi Çarşambadan bellidir!
Perşembenin gelişi Çarşambadan bellidir!

Kötü günler kapıda gibi…

Seçim dönemi süresince çok eleştirdiğim Altuğ Dökmeci kendisinin bile hayal edemeyeceği bir oy oranı ile seçimi kazanarak Kozlu Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu.

Halkın tercihine herkes saygı duyacak.

Kozlu adına temennimiz başarılı olması.

Dileriz başarılı olur da bizi mahcup eder.

O zaman da takdir edip destek vermeyi de biliriz.

Yalnız her ne kadar şimdilik bunu söylemek için biraz erken olsa da, tablo pek öyle görünmüyor.

İlk ay maaşların tamamı yatmadı.

Önümüzdeki aydan sonra İller Bankası kesintileri başlayacak.

Herhangi bir kesintinin olmadığı ilk ay tam yatmayan maaşlar kesintilerin olduğu aylarda nasıl tam yatacak orası meçhul.

Seçim sürecinde ‘işten kimseyi çıkarmayacağız’ dediler ama sözleşmesi biteceklerin listesi yapılmış. ‘Biz işten çıkartmadık sözleşmeleri bitti, biz sadece ekonomik durumdan dolayı sözleşmeleri yenilemedik’ diyecekler. İlk işsiz kalanları bu ay sonu Kozlu kamuoyu duyar.

Yeni başkanın kiminle çalışacağı muhakkak ki kendi takdiridir. Kendi ekibini ve çalışma arkadaşlarını seçmesinden doğal bir şey olamaz. Ancak daha başlar başlamaz intikam hırsı ile liyakat sahibi insanları görevden alıp onların yerine daha liyakatsiz insanları atamakla Kozlu’ya ne kadar başarılı hizmet edilir? Onu da izleyip göreceğiz.

Bu arada kulağımıza gelenlere göre çok erken olmasına rağmen kendi meclis üyeleri ile de başkan arasında şimdiden bazı anlaşmazlıklar baş göstermiş. 

Şimdilik detaya girmek istemiyorum ama ilerleyen günlerde toplu taşıma anlamında da Kozlu’yu çok ciddi sorunlar bekliyor gibi görünüyor…

Şimdilik bu kadar.

Tekrar söylüyorum, dilerim biz yanılırız ve Altuğ Dökmeci ve ekibi Kozlu adına güzel şeyler yapar.

Ama ne derler Perşembenin gelişi Çarşambadan bellidir!

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.