Sitenin sağında bir giydirme reklam

KUTAYER'DEN 6 MASA AÇIKLAMASI

Zonguldak (Web Sitesi) - Web Sitesi | 09.03.2023 - 12:18, Güncelleme: 11.03.2023 - 22:18 8002+ kez okundu.
 

KUTAYER'DEN 6 MASA AÇIKLAMASI

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Cumhuriyetimiz kaybettiren tüm değerleri yeniden ayağa kaldıracaklar
Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer, Cumhuriyetin ikinci yüzyılına Kemal Kılıçdaroğlu ile gireceklerini söyledi. Yorgun düşmüş toplumun Millet iktidarı liderleri ve Kılıçdaroğlu ile tekrar ayağa kalkacağını ifade eden Kutayer, “Millet ittifakının gerçekleştirdiği Cumhurbaşkanı adayı açıklaması ve 6’lı Masadan ayrılan iyi parti lideri Meral Akşener in tekrar masaya dönmesi sevindiriciydi. Cumhuriyetin İkinci yüzyılına Sayın Kemal Kılıçtaroğlu ile gireceğiz. Son 20 yılda bu Ülke çok yoruldu. Demokrasimiz yara aldı, en demokratik hakkımız olan ifade özgürlüğümüz elimizden alındı. Baskı ve hukuksuzluklara insanlar susturuldu. Üretimsizlik, işsizlik, yoksullukla toplumun mutluluğu çalındı. Ama tüm bunlar çok yakında son bulacak. Millet ittifakı liderleri ve Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Cumhuriyetimiz kaybettiren tüm değerleri yeniden ayağa kaldıracaklar. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun Yunus Emre'den alıntı yaptığı konuşmasında dediği gibi. Bölüşürsek tok oluruz, Bölünürsek yok oluruz” dedi. Geçtiğimiz hafta 6’lı masadan kalkan iyi parti lideri Meral Akşener in tekrar Masaya dönmesini değerlendiren Kutayer, "Altılı masanın bugüne gelmesinde ,yaşanan bu krizin atlatılmasında çok büyük bir emeği olan Sayın Genel başkanım Prof. Dr. Ahmet Davutoglu’na çok teşekkür ederim. Çok çaba gösterdi ve halkın umudu olan 6lı masanın toparlanmasında önemli bir katkı sundu” dedi.
Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Cumhuriyetimiz kaybettiren tüm değerleri yeniden ayağa kaldıracaklar

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer, Cumhuriyetin ikinci yüzyılına Kemal Kılıçdaroğlu ile gireceklerini söyledi.
Yorgun düşmüş toplumun Millet iktidarı liderleri ve Kılıçdaroğlu ile tekrar ayağa kalkacağını ifade eden Kutayer, “Millet ittifakının gerçekleştirdiği Cumhurbaşkanı adayı açıklaması ve 6’lı Masadan ayrılan iyi parti lideri Meral Akşener in tekrar masaya dönmesi sevindiriciydi. Cumhuriyetin İkinci yüzyılına Sayın Kemal Kılıçtaroğlu ile gireceğiz. Son 20 yılda bu Ülke çok yoruldu. Demokrasimiz yara aldı, en demokratik hakkımız olan ifade özgürlüğümüz elimizden alındı. Baskı ve hukuksuzluklara insanlar susturuldu. Üretimsizlik, işsizlik, yoksullukla toplumun mutluluğu çalındı. Ama tüm bunlar çok yakında son bulacak. Millet ittifakı liderleri ve Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Cumhuriyetimiz kaybettiren tüm değerleri yeniden ayağa kaldıracaklar. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun Yunus Emre'den alıntı yaptığı konuşmasında dediği gibi. Bölüşürsek tok oluruz, Bölünürsek yok oluruz” dedi.
Geçtiğimiz hafta 6’lı masadan kalkan iyi parti lideri Meral Akşener in tekrar Masaya dönmesini değerlendiren Kutayer, "Altılı masanın bugüne gelmesinde ,yaşanan bu krizin atlatılmasında çok büyük bir emeği olan Sayın Genel başkanım Prof. Dr. Ahmet Davutoglu’na çok teşekkür ederim. Çok çaba gösterdi ve halkın umudu olan 6lı masanın toparlanmasında önemli bir katkı sundu” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.