Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU’DA BİR YASA DIŞI İHALE DAHA MI YOKSA?

Kozlu 18.06.2014 - 23:38, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7242+ kez okundu.
 

KOZLU’DA BİR YASA DIŞI İHALE DAHA MI YOKSA?

Değirmenağzı Emniyet Genel Müdürlüğünün Dalış Alanı’mı? Yoksa Maliye Bakanlığının Tasarrufunda bir hazine arazisi konumunda Halk Plajı mı? Ilıksu Plajı ve sosyal tesisleri üçüncü şahıslara kiraya verilemezken, Değirmenağzı plajı nasıl veriliyor?
Kozlu Belediyesi’nin Büfe ihalesi yapacağım bahanesiyle, aslında adrese teslim göstermelik ihale ile halk plajı olarak kullanılan  Değirmenağzı koyunu üçüncü şahıslara dahi kiralamasının yasal olmadığı iddia edildi. Daha önceden  Karayollarının Sosyal tesisi iken ardından orman iye alanı olarak Maliye Bakanlığının tasarrufuna geçen tesis, kısa bir süre öncesine kadar Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından ‘Dalış Alanı’ tahsis edilmişti. Ardından, Atilla Çınar’ın Zonguldak Emniyet Müdürlüğü zamanında Halk Plajı olarak Kozlu Belediyesinin kullanımına terk edilen Değirmenağzı’nın üzerindeki tesisler dahil Ilıksu plajı gibi üçüncü şahıslara kiralanamayacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz günlerde yapılan ve bir milletvekilinin kardeşine verileceği günler öncesinden kamuoyunda konuşulan, açık yapılmasına rağmen sonucu ihale bitiminde açıklanmayan Değirmenağzı Plajı büfe ihalesine, Maliye Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü yetkililerinin ne şekilde tepki göstereceği kamuoyunda merak konusu olarak önemini koruyor!!!  (BKH)
Değirmenağzı Emniyet Genel Müdürlüğünün Dalış Alanı’mı? Yoksa Maliye Bakanlığının Tasarrufunda bir hazine arazisi konumunda Halk Plajı mı? Ilıksu Plajı ve sosyal tesisleri üçüncü şahıslara kiraya verilemezken, Değirmenağzı plajı nasıl veriliyor?

Kozlu Belediyesi’nin Büfe ihalesi yapacağım bahanesiyle, aslında adrese teslim göstermelik ihale ile halk plajı olarak kullanılan  Değirmenağzı koyunu üçüncü şahıslara dahi kiralamasının yasal olmadığı iddia edildi.

Daha önceden  Karayollarının Sosyal tesisi iken ardından orman iye alanı olarak Maliye Bakanlığının tasarrufuna geçen tesis, kısa bir süre öncesine kadar Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından ‘Dalış Alanı’ tahsis edilmişti.

Ardından, Atilla Çınar’ın Zonguldak Emniyet Müdürlüğü zamanında Halk Plajı olarak Kozlu Belediyesinin kullanımına terk edilen Değirmenağzı’nın üzerindeki tesisler dahil Ilıksu plajı gibi üçüncü şahıslara kiralanamayacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Geçtiğimiz günlerde yapılan ve bir milletvekilinin kardeşine verileceği günler öncesinden kamuoyunda konuşulan, açık yapılmasına rağmen sonucu ihale bitiminde açıklanmayan Değirmenağzı Plajı büfe ihalesine, Maliye Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü yetkililerinin ne şekilde tepki göstereceği kamuoyunda merak konusu olarak önemini koruyor!!!  (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.