Sitenin sağında bir giydirme reklam

Dünyanın başka yerinde yok!

Zonguldak 18.06.2014 - 11:52, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7012+ kez okundu.
 

Dünyanın başka yerinde yok!

Zonguldak şehir merkezinde Kozlu belediye otobüs duraklarının önündeki yaya geçidi, özellik itibarıyla dünyada ’ki tek yaya geçidi olma özelliğini halen koruyor.
Dünyanın her yerinde yaya geçitleri kırmızı ışıktan sonra yapılırken, Zonguldak’taki kırmızı ışıktan önce yapılmış. Daha öncede kırmızı ışık öncesi yaya geçidinde meydana gelen birçok trafik kazası nedeniyle kamuoyunda eleştiri konusu olan yaya geçitine, İl trafik komisyonunun neden bir çözüm getirmediği kamuoyundaki bir başka merak konusu olarak gizemini koruyor. Her gün canlarını tehlikeye atarak araçların arasından geçerek yolun karşı tarafına ulaşmaya çalışan vatandaşlar tepkilerini şöyle dile getirdiler; ‘ Böyle bir yaya geçidi olur mu ışıktan önce! Zaten trafik ışıkları da düzenli çalışmıyor. Burada birçok kaza oldu. Buna yetkililerin çözüm bulması için illa burada birinin mi ölmesi gerekiyor’ dediler. (BKH)
Zonguldak şehir merkezinde Kozlu belediye otobüs duraklarının önündeki yaya geçidi, özellik itibarıyla dünyada ’ki tek yaya geçidi olma özelliğini halen koruyor.

Dünyanın her yerinde yaya geçitleri kırmızı ışıktan sonra yapılırken, Zonguldak’taki kırmızı ışıktan önce yapılmış.

Daha öncede kırmızı ışık öncesi yaya geçidinde meydana gelen birçok trafik kazası nedeniyle kamuoyunda eleştiri konusu olan yaya geçitine, İl trafik komisyonunun neden bir çözüm getirmediği kamuoyundaki bir başka merak konusu olarak gizemini koruyor.

Her gün canlarını tehlikeye atarak araçların arasından geçerek yolun karşı tarafına ulaşmaya çalışan vatandaşlar tepkilerini şöyle dile getirdiler; ‘ Böyle bir yaya geçidi olur mu ışıktan önce! Zaten trafik ışıkları da düzenli çalışmıyor. Burada birçok kaza oldu. Buna yetkililerin çözüm bulması için illa burada birinin mi ölmesi gerekiyor’ dediler. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.