Sitenin sağında bir giydirme reklam

BÖYLE SORUMSUZ BİR BELEDİYE BAŞKANI OLUR MU?

Kozlu 29.05.2024 - 19:45, Güncelleme: 29.05.2024 - 19:45 3614+ kez okundu.
 

BÖYLE SORUMSUZ BİR BELEDİYE BAŞKANI OLUR MU?

Dökmeci çocuğunu kucağına alarak bindiği modifiye araçla seyircilerin arasında drift gösterisi yaptı.
Dökmeci çocuğunu kucağına alarak bindiği modifiye araçla seyircilerin arasında drift gösterisi yaptı. Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde yeniden Modifiye araç tutkunları fuarda bir araya gelirken, vatandaşlar fuar alanı yerine tepki gösterdi. Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci iki hafta önce ilçenin isyan ettiği 'Kozlu Fest' organizasyonuna yine izin verirken, vatandaşlar duruma tepki gösterdi. İki hafta sonra 26 Mayıs Pazar günü Kozlu Sahili'nde 09.00-18.00 saatleri arasında ‘Kozlu Fest’ organizasyonu yapıldı. 12 Mayıs Pazar günü sabah 08.00'de başlayan modifiye araçların yer aldığı fest organizasyonu yüksek gürültü, abartılı egzoz sesleri nedeniyle ilçedeki vatandaşları çileden çıkartmıştı. Tepkilere rağmen Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci’nin aynı yerde yeniden fuarın açılışına izin verilmesi ise vatandaşların tepkisine neden oldu. Dökmeci’nin fuara bizzat katılması ve çocuğunu kucağına alarak alanda drift atan modifiye bir araca binmesi sorumsuzluğun başka bir boyutu olarak nitelendirildi.
Dökmeci çocuğunu kucağına alarak bindiği modifiye araçla seyircilerin arasında drift gösterisi yaptı.

Dökmeci çocuğunu kucağına alarak bindiği modifiye araçla seyircilerin arasında drift gösterisi yaptı.

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde yeniden Modifiye araç tutkunları fuarda bir araya gelirken, vatandaşlar fuar alanı yerine tepki gösterdi.

Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci iki hafta önce ilçenin isyan ettiği ' Kozlu Fest' organizasyonuna yine izin verirken, vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

İki hafta sonra 26 Mayıs Pazar günü Kozlu Sahili'nde 09.00-18.00 saatleri arasında ‘ Kozlu Fest’ organizasyonu yapıldı.

12 Mayıs Pazar günü sabah 08.00'de başlayan modifiye araçların yer aldığı fest organizasyonu yüksek gürültü, abartılı egzoz sesleri nedeniyle ilçedeki vatandaşları çileden çıkartmıştı.

Tepkilere rağmen Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci’nin aynı yerde yeniden fuarın açılışına izin verilmesi ise vatandaşların tepkisine neden oldu.

Dökmeci’nin fuara bizzat katılması ve çocuğunu kucağına alarak alanda drift atan modifiye bir araca binmesi sorumsuzluğun başka bir boyutu olarak nitelendirildi.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.