Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU KAPALI SPOR SALONU İNŞAATINA YAKINDA KAZMA VURULUYOR

Kozlu 12.10.2023 - 22:30, Güncelleme: 18.10.2023 - 21:21 5083+ kez okundu.
 

KOZLU KAPALI SPOR SALONU İNŞAATINA YAKINDA KAZMA VURULUYOR

Ali Bektaş, Kapalı Spor Salonu inşaat alanını inceledi
Ali Bektaş, Kapalı Spor Salonu inşaat alanını inceledi Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, bir süre önce ihalesi yapılan ve 1500 kişi seyirci kapasitesi ile Zonguldak’ın en büyük salonlarından biri olacak Kozlu Kapalı Spor Salonu inşaatında incelemelerde bulundu. Yüklenici firma yetkilileriyle bir araya gelen Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, bilgiler aldı. İnceleme sonrasında açıklama yapan Başkan Bektaş, “Gençlerimize daha güzel yarınlar bırakmak için durmadan çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak Kozlu Kapalı Spor Salonu için incelemelerde bulunduk. Tüm Kozlu halkına şimdiden hayırlı olmasını dilerim” dedi.
Ali Bektaş, Kapalı Spor Salonu inşaat alanını inceledi

Ali Bektaş, Kapalı Spor Salonu inşaat alanını inceledi

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, bir süre önce ihalesi yapılan ve 1500 kişi seyirci kapasitesi ile Zonguldak’ın en büyük salonlarından biri olacak Kozlu Kapalı Spor Salonu inşaatında incelemelerde bulundu.

Yüklenici firma yetkilileriyle bir araya gelen Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, bilgiler aldı. İnceleme sonrasında açıklama yapan Başkan Bektaş, “Gençlerimize daha güzel yarınlar bırakmak için durmadan çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak Kozlu Kapalı Spor Salonu için incelemelerde bulunduk. Tüm Kozlu halkına şimdiden hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.