Sitenin sağında bir giydirme reklam

EREN ENERJİ YÖNETİCİLER İLE İLGİLİ YEREL BASINDA ÇIKAN HABERLERE AÇIKLIK GETİRDİ

Zonguldak 03.08.2023 - 13:59, Güncelleme: 03.08.2023 - 13:59 14205+ kez okundu.
 

EREN ENERJİ YÖNETİCİLER İLE İLGİLİ YEREL BASINDA ÇIKAN HABERLERE AÇIKLIK GETİRDİ

Eren Enerji Zonguldak basınında yönetim kademelerinde üst düzey yöneticiler ile ilgili haberlere açıklık getirdi
Zonguldak'ın Kilimli İlçesine bağlı Çatalağzı Beldesinde faaliyet gösteren Eren Holding'e ait Eren enerji Termik Santralinde yönetim kademelerinde üst düzey  yöneticinin işlerine son verildiği ile ilgili Zonguldak basınında çıkan haberlerin yazıldığı şekilde olmadığına yönelik şirketin basın direktörlüğünce yazılı bir açıklama yapıldı. Eren Enerji Basın Direktörlüğü tarafından konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi; Şirketimiz hakkında bugün yayınlanan bazı haberlerde doğru olmayan bilgiler ve yanlış anlaşılmalar yer almıştır. Bu nedenle, bu basın açıklamasını bilginize sunarız, Uzun yıllardır şirketimizde üst düzey yönetici olarak görevlerini başarıyla yürüten yedi değerli arkadaşlarımız ile dostane bir şekilde yollarımızı ayırma kararı almış bulunuyoruz. Bu karar, Şirketimizin uzun vadeli planları kapsamında yönetim kademesini gençleştirme stratejimiz doğrultusunda alınmış olup, hiçbir olumsuz duruma istinaden gerçekleşmemiştir. Değerli yöneticilerimize şirketimizin bugünlere gelmesindeki katkılarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.   , 
Eren Enerji Zonguldak basınında yönetim kademelerinde üst düzey yöneticiler ile ilgili haberlere açıklık getirdi

Zonguldak'ın Kilimli İlçesine bağlı Çatalağzı Beldesinde faaliyet gösteren Eren Holding'e ait Eren enerji Termik Santralinde yönetim kademelerinde üst düzey  yöneticinin işlerine son verildiği ile ilgili Zonguldak basınında çıkan haberlerin yazıldığı şekilde olmadığına yönelik şirketin basın direktörlüğünce yazılı bir açıklama yapıldı.

Eren Enerji Basın Direktörlüğü tarafından konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Şirketimiz hakkında bugün yayınlanan bazı haberlerde doğru olmayan bilgiler ve yanlış anlaşılmalar yer almıştır. Bu nedenle, bu basın açıklamasını bilginize sunarız,
Uzun yıllardır şirketimizde üst düzey yönetici olarak görevlerini başarıyla yürüten yedi değerli arkadaşlarımız ile dostane bir şekilde yollarımızı ayırma kararı almış bulunuyoruz.
Bu karar, Şirketimizin uzun vadeli planları kapsamında yönetim kademesini gençleştirme stratejimiz doğrultusunda alınmış olup, hiçbir olumsuz duruma istinaden gerçekleşmemiştir.
Değerli yöneticilerimize şirketimizin bugünlere gelmesindeki katkılarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.