Sitenin sağında bir giydirme reklam

ULUPINAR SON ANDA KARAR VERDİ

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 22.03.2023 - 21:44, Güncelleme: 22.03.2023 - 21:44 8372+ kez okundu.
 

ULUPINAR SON ANDA KARAR VERDİ

Ulupınar'ın aday adayı başvurusu Ak Partili seçmenlerde heyecan yarattı.
Daha önce DEVA ve Gelecek Partilerinden gelen aktif siyaset tekliflerini geri çeviren, yakın çevresine iki dönem Milletvekilliği yaptığı Ak Parti'de de aktif siyaset yapma niyeti olmadığını söylediği ileri sürülen Zonguldak Siyasetinin sevilen ismi Özcan Ulupınar başvuru sürecinin son gününde Ak Parti Genel Merkezine giderek Milletvekili Aday Adayı başvurusunda bulundu. Ulupınarın kararını değiştirerek aktif siyasete tekrar girme ve Milletvekili Aday Adayı olma kararını vermesinde Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat arayarak telkinde bulunduğu ileri sürüldü. Ulupınarın Aday Adayı başvurusunda başvurması Ak Parti camiasında heyecan yaratırken heyecan sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlara yansıdı.    
Ulupınar'ın aday adayı başvurusu Ak Partili seçmenlerde heyecan yarattı.

Daha önce DEVA ve Gelecek Partilerinden gelen aktif siyaset tekliflerini geri çeviren, yakın çevresine iki dönem Milletvekilliği yaptığı Ak Parti'de de aktif siyaset yapma niyeti olmadığını söylediği ileri sürülen Zonguldak Siyasetinin sevilen ismi Özcan Ulupınar başvuru sürecinin son gününde Ak Parti Genel Merkezine giderek Milletvekili Aday Adayı başvurusunda bulundu.

Ulupınarın kararını değiştirerek aktif siyasete tekrar girme ve Milletvekili Aday Adayı olma kararını vermesinde Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat arayarak telkinde bulunduğu ileri sürüldü.

Ulupınarın Aday Adayı başvurusunda başvurması Ak Parti camiasında heyecan yaratırken heyecan sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlara yansıdı.


 

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.