Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEKTAŞ YAŞLILAR HAFTASINI KUTLADI

Gündem 20.03.2023 - 20:41, Güncelleme: 04.04.2023 - 00:18 7594+ kez okundu.
 

BEKTAŞ YAŞLILAR HAFTASINI KUTLADI

Zonguldak'ın Kozlu İlçesi Belediye Başkanı Ali Bektaş 18-24 Mart Yaşlılar haftası münasebetiyle yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.
Zonguldak'ın Kozlu İlçesi Belediye Başkanı Ali Bektaş 18-24 Mart Yaşlılar haftası münasebetiyle yazılı bir kutlama mesajı yayınladı. Yaşlılara hak ettikleri sevgiyi göstermenin önemine vurgu yapan Başkan Bektaş, açıklamasında şu duygu ve düşüncelere yer verdi; ''Yaşlılarımız, geçmişimizi geleceğe taşıyan, yarınlarımızı kuran, millet olma bilincinin tarih sayfalarını dolduran çınarlarımız olarak, kültür ve medeniyetimizin en değerli taşlarıyla süslenmiş baş tacımızdır. Büyüklerimize hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek, toplumsal yaşama aktif olarak katılmalarını ve kimseye muhtaç olmadan huzurlu bir yaşam sürmelerini sağlamak hepimizin sorumluluğudur. Bizler, millet olarak saygıdeğer büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen, onların varlıklarından mutluluk duyan, onlara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti gösteren bir kültür ve geleneğe mensubuz. Bu duygularla değerli büyüklerimizin “18-24 Mart Dünya Yaşlılar Haftasını” kutluyor, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmelerini temenni ederek, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum''   oclamor.com meyvidal.com toopla.com
Zonguldak'ın Kozlu İlçesi Belediye Başkanı Ali Bektaş 18-24 Mart Yaşlılar haftası münasebetiyle yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.


Zonguldak'ın Kozlu İlçesi Belediye Başkanı Ali Bektaş 18-24 Mart Yaşlılar haftası münasebetiyle yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.
Yaşlılara hak ettikleri sevgiyi göstermenin önemine vurgu yapan Başkan Bektaş, açıklamasında şu duygu ve düşüncelere yer verdi;
''Yaşlılarımız, geçmişimizi geleceğe taşıyan, yarınlarımızı kuran, millet olma bilincinin tarih sayfalarını dolduran çınarlarımız olarak, kültür ve medeniyetimizin en değerli taşlarıyla süslenmiş baş tacımızdır.
Büyüklerimize hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek, toplumsal yaşama aktif olarak katılmalarını ve kimseye muhtaç olmadan huzurlu bir yaşam sürmelerini sağlamak hepimizin sorumluluğudur. Bizler, millet olarak saygıdeğer büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen, onların varlıklarından mutluluk duyan, onlara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti gösteren bir kültür ve geleneğe mensubuz.
Bu duygularla değerli büyüklerimizin “18-24 Mart Dünya Yaşlılar Haftasını” kutluyor, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmelerini temenni ederek, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum''

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.