Sitenin sağında bir giydirme reklam

41 KERE MAAŞALLAH

Kozlu 17.12.2020 - 18:19, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3430+ kez okundu.
 

41 KERE MAAŞALLAH

Buz Adam 41’inci Kan Bağışını yaptı.
Buz Adam 41’inci Kan Bağışını yaptı. Tüm Dünyanın yaşamakta olduğu son yüzyılın en büyük felaketlerinin başında gelen Korona virüs (Covid-19)Salgını ile mücadele kapsamında kan stokları tükenme noktasına gelen Kızılay’ın Kan bağışı kampanyalarına duyarlı vatandaşların kan bağışcıları devam ediyor. Kozlu’nun sevilen simalarından Buz Adam lakaplı, çalışma arkadaşımız Atanur Öner bu kapsamda Kızılay’ın Kan Bağışı kampanyasına 41’inci kanbağışını yapmanın gururunu yaşadı. 41’inci kan bağışı yapmanın mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaşan Öner’in duyarlı tüm yurttaşlara örnek olması dileğiyle, kendisine 41 kere maşallah diyor, sağlıklı günlerde daha nice bağışlar yapmasını temenni ediyoruz.(BKH)
Buz Adam 41’inci Kan Bağışını yaptı.

Buz Adam 41’inci Kan Bağışını yaptı.

Tüm Dünyanın yaşamakta olduğu son yüzyılın en büyük felaketlerinin başında gelen Korona virüs (Covid-19)Salgını ile mücadele kapsamında kan stokları tükenme noktasına gelen Kızılay’ın Kan bağışı kampanyalarına duyarlı vatandaşların kan bağışcıları devam ediyor.

Kozlu’nun sevilen simalarından Buz Adam lakaplı, çalışma arkadaşımız Atanur Öner bu kapsamda Kızılay’ın Kan Bağışı kampanyasına 41’inci kanbağışını yapmanın gururunu yaşadı.

41’inci kan bağışı yapmanın mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaşan Öner’in duyarlı tüm yurttaşlara örnek olması dileğiyle, kendisine 41 kere maşallah diyor, sağlıklı günlerde daha nice bağışlar yapmasını temenni ediyoruz.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.