Sitenin sağında bir giydirme reklam

ZONGULDAK ESNAF KEFALET ŞEHRİ İLE YOLA DEVAM DEDİ

Gündem 25.02.2018 - 22:57, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8570+ kez okundu.
 

ZONGULDAK ESNAF KEFALET ŞEHRİ İLE YOLA DEVAM DEDİ

Zonguldak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurulu 25 Şubat Pazar günü, Zonguldak Dedeman otelde gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut başkan Ercan Şehri güven tazeleyerek yeniden Başkanlığa seçildi.
Zonguldak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurulu 25 Şubat Pazar günü, Zonguldak Dedeman otelde gerçekleştirildi.  Tek liste ile gidilen kongrede  mevcut başkan Ercan Şehri güven tazeleyerek yeniden Başkanlığa seçildi. Kongrede divan heyetinin oluşturulmasının ardından faaliyet raporları okunarak ibra edildi. Mevcut Başkan Ercan Şehri yaptığı konuşmada; Göreve geldiğimizde odamız kapalıydı ve Halk Bankasına 3 Milyon TL Borcumuz vardı. Bu borcun 2 Milyon 500 Bin Lirasını ödedik. Şu anda 4’üncü gruba kadar düştük. Şu anda grubumuz 40 ve pek yakında 38 e düşeceğimize inanıyorum.Ondan sonra 3’üncü gruba düşeceğiz. 1‘inci. ve 2’inci gruba düşersek kişi başına 200 Bin TL verebileceğiz. Esnaf arkadaşlarımızdan işyeri sahibi olmak isteyenler var ise tapusuyla birlikte odamıza müracaat etsinler, 10 sene vadeli 500 Bin TL’ye kadar kredi veriyoruz. Kongremizin sonunda güven tazeleyerek yeni yönetimimizle birlikte kaldığımız yerden esnafımız için çalışmalara devam edeceğiz.’dedi. Kongreye, Zonguldak Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefaalet Kooparatifi Birlik Başkanı Mehmet Azman ve Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, CHP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Zeki Esen, MHP Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner, Ticaret İl Müdürü İsmail Maden ve oda başkanları katıldı.  YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU.. Başkan Ercan Şehri Gürol Kundakçıoğlu,  Süleyman Erbay,  Muammer Öztür,  İsmet Kaya  
Zonguldak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurulu 25 Şubat Pazar günü, Zonguldak Dedeman otelde gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut başkan Ercan Şehri güven tazeleyerek yeniden Başkanlığa seçildi.

Zonguldak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurulu 25 Şubat Pazar günü, Zonguldak Dedeman otelde gerçekleştirildi. 

Tek liste ile gidilen kongrede  mevcut başkan Ercan Şehri güven tazeleyerek yeniden Başkanlığa seçildi.

Kongrede divan heyetinin oluşturulmasının ardından faaliyet raporları okunarak ibra edildi.

Mevcut Başkan Ercan Şehri yaptığı konuşmada;

Göreve geldiğimizde odamız kapalıydı ve Halk Bankasına 3 Milyon TL Borcumuz vardı. Bu borcun 2 Milyon 500 Bin Lirasını ödedik. Şu anda 4’üncü gruba kadar düştük. Şu anda grubumuz 40 ve pek yakında 38 e düşeceğimize inanıyorum.Ondan sonra 3’üncü gruba düşeceğiz. 1‘inci. ve 2’inci gruba düşersek kişi başına 200 Bin TL verebileceğiz.

Esnaf arkadaşlarımızdan işyeri sahibi olmak isteyenler var ise tapusuyla birlikte odamıza müracaat etsinler, 10 sene vadeli 500 Bin TL’ye kadar kredi veriyoruz.

Kongremizin sonunda güven tazeleyerek yeni yönetimimizle birlikte kaldığımız yerden esnafımız için çalışmalara devam edeceğiz.’dedi.

Kongreye, Zonguldak Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefaalet Kooparatifi Birlik Başkanı Mehmet Azman ve Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, CHP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Zeki Esen, MHP Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner, Ticaret İl Müdürü İsmail Maden ve oda başkanları katıldı. 

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU..

Başkan Ercan Şehri

Gürol Kundakçıoğlu, 

Süleyman Erbay, 

Muammer Öztür, 

İsmet Kaya

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.